Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 12 decembrie 2023. Lacrimi în platou după difuzarea unui material cu Bia, Robert și doamna Anina

Bia s-a apropiat de doamna Anina în bucătăria și i-a ajutat pe iubitul ei și viitoarea soacră să poarte o discuție lămuritoare.

Galerie
Bia s-a apropiat de doamna Anina în bucătăria și i-a ajutat pe iubitul ei și viitoarea soacră să poarte o discuție lămuritoare. | Antena 1

În bucătorie, Bia s-a apropiat timid de doamna Anina. S-a oferit să o ajute, iar mama lui Robert a spus că nu are nevoie de nimic, doar să îi țină companie.

Așa a și făcut concurenta, iar curând aveau să lase tensiunile în spate, să se confeseze și să se îmbrățișeze.

Mai târziu, Bia discuta cu Robert și doamna Anina în dormitor. Deși inițial conversația mamă-fiu a fost tensionată, s-a încheiat cu un moment extrem de emoționant, ce a adus lacrimi pe obrajii celor din platou.

Citește și: Mireasa sezonul 8. De ce Daniel a plâns o oră după ce el și Ana au depus actele la starea civilă

Lacrimi în platou după difuzarea unui material cu Bia, Robert și doamna Anina

Doamna Anina, Robert și Bia au avut o discuție care a dus la o nouă împăcare. Băiatul i-a spus că o iubește, iar doamna Anina s-a emoționat profund, afirmând că e prima dată când aude asta de la fiul său.

Simona Gherghe s-a emoționat până la lacrimi, la fel ca Bia. În emisia live din 12 decembrie 2023, cei trei s-au îmbrățișat strâns.

”Sângele apă nu se face și să veniți întotdeauna la mine, fără frică”, le-a zis doamna Anina.

Robert a punctat că în ziua Finalei Mireasa va fi la brațul mamei sale, după ce, în urma tensiunilor, a afirmat că nu își dorește asta.

Totul după ce au reușit să comunice eficient, să lămurească toate neînțelegerile și să își dea seama fiecare ce a greșit în relația lor.

Băiatul a rugat-o pe mama lui să nu îi mai pună diverse etichete, să nu o mai jignească pe aleasa lui și să aibă răbdare ca să îl asculte. Mai multe detalii în materialul video din galeria foto.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 12 decembrie 2023. Doamna Nadia a refuzat să doarmă cu doamna Anina. Care e motivul: ”Mi-e frică”

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 8

Finala Mireasa sezonul 8 este pe 22 decembrie 2023. Cinci cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Mireasa sezonul 8, 12 decembrie 2023. Doamna Nadia a refuzat să doarmă cu doamna Anina. Care e motivul: ”Mi-e frică”... Mireasa sezonul 8. Despărțire în casa Mireasa cu doar câteva zile înainte de Marea Finală. Un cuplu și-a spus ”Adio”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x