Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 12 decembrie 2023. Doamna Nadia a refuzat să doarmă cu doamna Anina. Care e motivul: ”Mi-e frică”

După ce ușile s-au deschis, concurenții s-au organizat în noua casă. Cuplurile și-au dorit să doarmă împreună și s-au făcut aranjamentele necesare.

colaj de imagini cu doamna anina si doamna nadia Galerie
După ce ușile s-au deschis, concurenții s-au organizat în noua casă. Cuplurile și-au dorit să doarmă împreună și s-au făcut aranjamentele necesare. | Antena 1

Au apărut și probleme, după ce Ioana și Marius nu puteau dormi împreună. A fost nevoie ca doamna Nadia să se mute, iar doamna Anina a venit cu o soluție: să se odihnească amândouă pe canapeaua din livingul băieților.

Însă deși inițial mama lui Sergiu a fost de acord, s-a răzgândit. A afirmat că îi este frică să doarmă cu doamna Anina, după monologul la AntenaPlay, dar și că nu este Cenușăreasa ca să doarmă în bucătărie.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Adrian și Daria cred că două cupluri se căsătoresc cu gândul la Marele Premiu. Despre cine e vorba

Doamna Nadia a refuzat să doarmă cu doamna Anina. Care e motivul: ”Mi-e frică”

În emisia live din 12 decembrie 2023, doamna Nadia a stârnit hohote de râs. În urmă cu câteva zile, doamna Anina a ținut un monolog la AntenaPlay, în timp ce se afla pe canapea.

Se pare că mama lui Sergiu a fost speriată de acest lucru și a refuzat să împartă patul cu doamna Anina.

A afirmat că îi este teamă și, deși mama lui Robert i-a explicat faptul că nu vorbea singură, tot a refuzat să doarmă împreună.

”Am văzut-o pe doamna Anina acolo că vorbește, m-am gândit că spiritele sunt aici. Am zis că nu mai vreau să dorm cu doamna Anina că îmi e frică. Nu știam despre ce e vorba, îmi cer scuze. (...) Toată lumea când merge să vorbească se ridică în picioare, se duce acolo la spirit. Dumneavoastră ați stat pe canapea, întinsă. Am rămas așa uimită, e ceva aici la mijloc. Pe mine chiar m-a șocat treaba asta. Am stat mască, ce se întâmplă aici. Am zis că nu mai vreau să dorm cu Anina, mi-e frică.”, a spus doamna Nadia.

Ba mai mult, doamna Nadia a explicat faptul că nu s-ar putea odihni în livingul băieților și nici nu ar fi pe placul ei să doarmă într-o cameră unde există gălăgie.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8. De ce Daniel a plâns o oră după ce el și Ana au depus actele la starea civilă

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 8

Finala Mireasa sezonul 8 este pe 22 decembrie 2023. Cinci cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Mireasa, sezon 5. Alexandra Ghioca a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Cum a arătat momentul logodnei... Mireasa sezonul 8, 12 decembrie 2023. Lacrimi în platou după difuzarea unui material cu Bia, Robert și doamna Anina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x