Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 14 noiembrie 2023. Imagini cu Bogdana și Liviu la Poiana Brașov. Cum au petrecut cei doi

Pentru că a câștigat proba Cabina Telefonică, Bogdana a primit o noapte la hotel. Ea a mers alături de Liviu.

liviu si bogdana de la mireasa sezonul 8 Galerie
Pentru că a câștigat proba Cabina Telefonică, Bogdana a primit o noapte la hotel. Ea a mers alături de Liviu. | Antena 1

Bogdana și Liviu s-au bucurat de o noapte la muncă, fără camere. Cei doi au fost la Poiana Brașov.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 14 noiembrie 2023. Cum comentează Luiza și Sergiu ce se vorbește despre ei pe grupuri

Imagini cu Bogdana și Liviu la Poiana Brașov. Cum au petrecut cei doi

”Poftim, soția mea”, a zis Liviu și i-a deschis ușa Bogdanei. ”În sfârșit te am și eu pentru mine pentru 24 de ore.”, i-a mai spus el după ce a împins-o în pat.

Mai târziu, dimineață, Liviu a spus că ar fi petrecut mai repede această noaptă dacă erau afară. ”Nu”, a zis Bogdana.

După ce au luat micul dejun, cei doi s-au plimbat ca doi porumbei. La un moment dat, Liviu s-a așezat în genunchi și a întrebat-o pe Bogdana dacă vrea să fie veverița lui.

”Cea mai frumoasă din toată viața mea. Nu am trăit niciodată un moment atât de intens și frumos”, a zis Bogdana în ediția Mireasa din 14 noiembrie 2023.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 14 noiembrie 2023. Bia a plâns după o discuție cu Robert. Doamna Anina a venit la ea,dar lucrurile au degenerat

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Mireasa sezonul 8, 14 noiembrie 2023. Ce fată a primit inelul soacrei de la doamna Mirela... Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio au plecat din țară. Ce imagini au publicat cei doi soți și ce au spus anterior despre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos Vineri, 19.07.2024, 09:55
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x