Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 20 septembrie 2023. Alina a izbucnit în lacrimi. Ce o supără pe concurentă

Alina a fost într-o stare de tristețe puternică în casa Mireasa. Concurenta a povestit ce are pe suflet.

Galerie
Alina nu și-a mai putut stăpâni lacrimile | Antena 1

Printre lacrimi, Alina a mărturisit că nu simte să-și mai găsească locul în casa Mireasa:

„Nimeni nu mă place din casă. Nu este loc pentru mine. Ocup loc degeaba în casă. Aici nu-mi găsesc, de ce săp stau aici să sufăr. Nu mai fac față. Nu mă mai înțeleg cu nimeni din casă. Nicci nu mai vreau să socializez cu nimeni. Mă fac urâtă, slabă, prefăcută. Sunt supărată. O voi lua razna! O să vorbescu cu pereții. Niciunul nu mă vrea! Eu nu am cum să alerg după băieți car enu mă vor! Eu am venit aici să-mi găsesc dragotea și nimeni nu mă vrea!”, i-a spus Alina doamnei Anina.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 20 septembrie 2023. Doamna Anina, replici tăioase pentru Bia și Alina. Mama lui Robert a avut nevoie de medic

Alina nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Ce o macină pe concurenta Mireasa: „Nu mai fac față”

Articolul continuă după reclamă

„Când încerc să comunic, băieții își schimbă atitudinea. Simt că nu suntem compatibili în gândire și consider că atât îmi este locul să stau în casă”, a spus Alina în emisia live de Mireasa de pe 20 septembrie 2023.

Simona Gherghe a încurajat-o pe Alina și a sfătuit-o să se bucure de viață și de prezent, fără să se îngrijoreze că nu s-a măritat până la 30 de ani.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 19 septembrie 2023. Ce plan și-a făcut Liviu, în cazul în care Bogdana va părăsi competiția

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Miruna din sezonul 6 Mireasa, mesaj pentru cei care „o hărțuiesc”. Ce decizie a luat fosta concurentă: „V-am lăsat să vă... Mireasa, sezon 7. În ce stadiu sunt Andreea și Ionuț. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți în prezent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x