Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 27 noiembrie 2023. Bia și Robert, primele impresii după noaptea petrecută fără camere

Bia și Robert s-au logodit la Milano, acolo unde au petrecut o noapte împreună. Iată primele impresii.

Mireasa sezonul 8, 27 noiembrie 2023. Bia și Robert, primele impresii după noaptea petrecută fără camere Galerie
Bia și Robert s-au logodit la Milano, acolo unde au petrecut o noapte împreună. Iată primele impresii. | Antena 1

Bia și Robert au petrecut prima noapte la hotel împreună după ce s-au logodit în Italia. Cei doi s-au bucurat de momentele fără camere.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 27 noiembrie 2023. Părinții concurenților logodiți au venit în platou. Cine au fost marii absenți

Bia și Robert, primele impresii după ce noapte petrecută fără camere

Au pășit cu emoție în cameră și au fost încântați de cum arată. După ce au făcut un scurt tur, cei doi au început să se sărute și au invitat echipa de filmare să îi lase singuri.

Dimineața, Robert a fost cel care a deschis ușa. După ce și-au spus primele impresii, cei doi au dorit să mănânce și fără camere.

Cum era de așteptat, tinerii s-au ținut de șotii și nu au vrut să ofere prea multe detalii.

”Am dormit toată noaptea”, a zis Bia. ”Cred că am 12 ore”, a glumit și Robert. Cei doi s-au declarat ”odihniți” și au punctat că se potrivesc din toate punctele de vedere. ”Da, dormim la fel”, a răspuns fata.

Mai multe detalii în materialul de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 27 noiembrie 2023. Bogdan a încercat de două ori să o sărute pe Andreea. Cum a reacționat fata

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Mireasa sezonul 8, 27 noiembrie 2023. Bogdan a încercat de două ori să o sărute pe Andreea. Cum a reacționat fata... Mireasa sezonul 8. Adrian a avertizat-o pe Daria că ar putea apărea o conversație cu o fată. Despre ce e vorba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x