Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 31 august 2023. Andrei a venit în fața fetelor și le-a intrigat. Ce au vrut ele să știe

Andrei de la Mireasa sezonul 8 a venit cu povestea sa în fața fetelor. Ele au fost contrariate de faptul că el a fost infidel în trecut.

bogdana si andrei de la mireasa sezonul 8 Galerie
Andrei de la Mireasa sezonul 8 a venit cu povestea sa în fața fetelor. Ele au fost contrariate de faptul că el a fost infidel în trecut. | Antena 1

Andrei de la Mireasa sezonul 8 le-a cunoscut pe concurente. El a primit mai multe întrebări și a încercat să le satisfacă curiozitățile.

Andrei a venit în fața fetelor. Cum au fost primele interacțiuni

Cele mai multe întrebări au fost despre infidelitate, după ce Andrei a recunoscut că a înșelat-o pe fosta iubită.

Bogdana: ”Legat de povestea ta de viață, te înțeleg, am trecut prin chestii asemănătoare. Dar nu mi-a plăcut o chestie, ai înșelat”.

Bianca: ”Acum dacă ai găsi pe cineva, ai înșela? Atunci nu iubeai sau...?”

Cosmina: ”Mi se pare o persoană sinceră, sufletistă”

Andreea: ”Ești o persoană sinceră, dar de ce nu ai mai încercat să-ți faci o relație?”

El a explicat că a avut o relație de 2 ani jumătate și că s-a terminat pentru că a vrut să-i lase spațiu iubitei să dea admiterea la medicină.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 31 august 2023. ”Îmi venea să vomit” Cosmina, afectată de cuvintele lui Robert. Cum explică el expresia

Alina: ”O persoană matură, echilibrat, rămâne de văzut”.

Daria: ”Apreciez că ești asumat. Succes, sper să găsești pe cineva”

Ana: ”Respect sinceritatea lui Andrei.” Fata a vrut să știe de ce Andrei nu muncește. El a explicat că momentan a luat o pauză profesională și că a avut mai multe joburi în ultimii ani.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Ce legătură există între Cosmin Munteanu de la Mireasa 6 și Daniel, noul concurent din sezonul 8

Mireasa sezonul 8, 31 august 2023. ”Îmi venea să vomit” Cosmina, afectată de cuvintele lui Robert. Cum explică el expres... Mireasa sezonul 8, 31 august 2023. Bogdan, în lacrimi după o dezvăluire făcută de doamna Crina. De ce a plâns...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x