Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 31 august 2023. ”Îmi venea să vomit” Cosmina, afectată de cuvintele lui Robert. Cum explică el expresia

După blind date-ul de marți, Cosmina a fost afectată de concluziile trase de Robert. Fata a plâns ore în șir, consolată fiind de Ana. Doamna Anina consideră că ea deține mare parte din vină.

cosmina afectata de cuvintele lui robert plange in balansoar Galerie
După blind date-ul de marți, Cosmina a fost afectată de concluziile trase de Robert. Fata a plâns ore în șir. | Antena 1

”Mi-a picat prost întâlnirea. Tatăl e musulman, ea are salon cu mama, îmi venea să vomit”, spunea Robert după blind date-ul cu tânăra Cosmina.

Cosmina, afectată de cuvintele lui Robert. Cum explică el expresia

Fata a fost deranjată de cele spuse și a plâns. ”Suntem copii, e normal să reacționăm așa. (...) El a zis că-i vine să vomite că am eu salon cu mama și că tata e musulman, că el a mai avut experiențe”, a punctat ea, în timp ce discuta cu Ana.

Cosmina a explicat că are probleme cu încrederea în sine, iar genul acesta de cuvinte o descurajează.

Concurenta a a mai zis că atunci când a spus că-și dorește un bărbat matur, nu se referea la stabilitate financiară, ci la cineva care să o înțeleagă.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 31 august 2023. Sergiu le-a cunoscut pe fete. A avut un blind date cu Andreea

După ce i-a explicat Anei, concurenta a plâns. ”Mereu am asimilat un bărbat cu un refugiu. I-am oferit o iubire din aia care nu se mai termina. M-am ținut cu ghearele de el, chiar dacă el nu mai voia... Sunt și agitată, dar și sensibilă. Am trecut prin niște experiențe mai așa și na, în timp toate te afectează”, a mai adăugat Cosmina.

Câteva ore mai târziu, lacrimile continuau să curgă pe obrajii fetei.

”Eu am venit aici foarte nefericită, referitor la ce s-a întâmplat în trecut. Acum tot ce se întâmplă, toate presiunile, vorbele, parcă le... nu știu cum să le explic. Le asimilez cu ce am trăit și mai rău îmi fac. Am venit așa nefericită, chiar am zis când am plecat de acasă, că vreau să fiu fericită, să se schimbe ceva în viața mea, să simt că trăiesc frumos”, a mai adăugat Cosmina.

”Deci, numai să rectific un pic, reacția mea cu vomit a fost stric pentru întrebarea finală, nu pentru că tatăl e musulman sau că are un beauty salon. Tăierea de cadre a făcut-o să sune urât.”, a încercat Robert să se justifice.

Doamna Anina i-a luat apărarea și a avut un schimb de replici. Iată cum a decurs discuția din emisia live în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Cătălina și Vlad: ”Ne-am certat”. Cum s-a schimbat viața lor după ce s-au căsătorit

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Ce legătură există între Cosmin Munteanu de la Mireasa 6 și Daniel, noul concurent din sezonul 8

Mireasa sezonul 8, 31 august 2023. Sergiu le-a cunoscut pe fete. A avut un blind date cu Andreea... Mireasa sezonul 8, 31 august 2023. Andrei a venit în fața fetelor și le-a intrigat. Ce au vrut ele să știe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x