Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 4 septembrie 2023. Cine este Ana și ce poveste de viață are concurenta

Ana de la Mireasa sezonul 8 are 29 de ani și s-a născut în București. La 18 ani, a ales să părăsească România și să studieze în Franța.

Mireasa sezonul 8, 4 septembrie 2023. Cine este Ana și ce poveste de viață are concurenta Galerie
Cine este Ana și care e povestea sa de viață. Concurenta de la Mireasa i-a impresionat pe colegii de competiție | Antena 1

Ana de la Mireasa sezonul 8 și-a spus povestea de viață în ediția din 4 septembrie 2023. Iată cine este concurenta.

Cine este Ana și ce poveste de viață are

”Mama a făcut Dreptul, iar tata a lucrat la ONU. Am stat în România până la 18 ani, când am decis să plec în străinătate în Franța. L-am urmat pe fratele meu.”, a afirmat Ana.

După studii, a început să lucreze și, prin prisma jobului, a călătorit mult. În Dubai a plecat cu scopul de a își continua cariera, însă curând a schimbat domeniul și lucrează în imobiliare.

Ana e și model, cântăreață și actriță. Cântă în restaurante, la evenimente și ultimul ei proiect a fost de Anul Nou. ”Sunt o fire foarte pasională, îmi place mult interacțiunea cu oamnenii”, a mai adăugat ea.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 4 septembrie 2023. Cosmina a încălcat regulamentul și a părăsit casa. De ce a luat această decizie

Și dansul, mai ales pe muzica latino, îi place mult. Nu se consideră o gospodină, crescând într-un mediu în care a avut parte de mult ajutor.

Cea mai lungă relație a fost de 4 luni, cu un neamț, cu care a și locuit în Monaco. Nu a fost o despărțire urâtă, povestește Ana. Separarea s-a produs din cauza distanței, căci nu a vrut să lase totul în urmă și să se mute în Germania.

Ultima relație a fost cu un arab. Diferențele culturale au dus la încheierea cuplului. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Ce legătură există între Cosmin Munteanu de la Mireasa 6 și Daniel, noul concurent din sezonul 8

Maria Roman de la Mireasa, imagine adorabilă cu bebelușul ei. Cât de frumos este micuțul și ce a transmis fosta concuren... Mireasa sezonul 8, 4 septembrie 2023. Daria și Cătălin se cunosc, a dezvăluit ea. Fata susține că a jignit-o pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x