Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 4 septembrie 2023. Cosmina a încălcat regulamentul și a părăsit casa. De ce a luat această decizie

Cosmina a părăsit competiția Mireasa sezonul 8 și astfel a fost descalificată, asumându-și consecințele din contractul semnat. Iată de ce a luat această hotărâre.

colaj de imagini cu plecarea cosminei de la mireasa sezonul 8 Galerie
Cosmina a părăsit competiția Mireasa sezonul 8 și astfel a fost descalificată, asumându-și consecințele din contractul semnat. Iată de ce a luat această hotărâre. | Antena 1

”Cosmina a încălcat grav regulamentul și a părăsit casa Mireasa”, a anunțat Simona Gherghe în ediția din 4 septembrie 2023. Iată ce s-a întâmplat.

Ce s-a întâmplat înainte ca tânăra Cosmina să părăsească competiția Mireasa

Bogdana a fost deranjată că tânăra Cosmina a ieșit Mireasa Săptămânii. Ea le spunea mamelor că fetele care fac curat și activități casnice nu sunt votate.

”Nu mă roade invidia că nu am de ce”, a spus concurenta într-o discuție cu Cosmina. ”Ești prea copilă și nu știi să ții o discuție”, a mai adăugat ea și a spus că Cosmina va plânge din nou după discuția asta.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 1 septembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

”Eu vreau să mă înțeleg bine cu toată lumea, nu să mă cert așa”, a spus Cosmina, cu lacrimi pe obraji. Mai târziu, își amplifica starea și nu înțelegea ce se întâmplă în jurul ei.

Mai târziu, încurajată de Ana, Cosmina a discutat între patru ochi cu Bogdana. Ele s-au asigurat reciproc că nu este vorba despre ceva personal, astfel s-au împăcat.

”A fost o chestie strict de, nu mă înțelege greșit. Nu vreau să fiu Mireasa Săptămânii, e o responsabilitate și poți să pici prost din cauza asta. Eu am fost supărată strict pe voturi, nu înțeleg cum se votează. Am avut impresia că se votează pe conflicte”, i-a explicat Bogdana.

Cosmina a încălcat regulamentul și a părăsit casa. Primele ei declarații

În cursul zilei de duminică, Cosmina a părăsit competiția. După ce s-a împăcat cu Bogdana, ea susținea că vrea acasă. Ba mai mult, a refuzat să urmărească și Finala sezonului 7, spunând că nu îi place să vadă asta.

”Nu mi-a stârnit nimic. Eu în zilele astea mi-am dat seama de unele chestii, că aici nu mă ține nimic. Cred că m-aș fi adaptat și aș fi fost liniștită, nu aș avut nicio treabă, dacă nu era motivul ăsta. Pentru mine aici totul e pozitiv. Cum m-am băgat în asta, știam clar că nu pot sta închisă, fără telefon..”, a afirmat Cosmina într-o discuție cu Ana.

Ana i-a dat se înțeles că este vorba despre fostul iubit. ”Crezi că se merită?”, a întrebat-o Ana.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 1 septembrie 2023. Fetele s-au așezat în spatele unui băiat. Pe cine au ales pentru o întâlnire

Mai târziu, Cosmina îi spunea Anei că Antonio seamănă cu fostul iubit, motiv pentru care a refuzat vehement să urmărească finala sezonului 7 și starea i s-a înrăutățit.

Hotărâtă, Cosmina i-a spus Anei că iese din curte. A rugat-o să se ducă la cameră, să anunțe că părăsește casa și să o ghideze cineva.

”Am încercat să fiu bine. Am încercat.”, a zis ea în fața camerelor. Fata a așteptat să vină mama ei și abia apoi a luat o decizie definitivă. ”Nu are nicio legătură fosta relație sau?”, a întrebat mama.

Femeia a încurajat-o să facă ce consideră. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Cine este Cosmina de la Mireasa sezonul 8

Cosmina are 22 de ani și este din Buzău. Fata lucrează la salonul de cosmetică al mamei sale. Pasionată de teatru, dans și muzică, trăiește intens totul.

În prezentare spunea că ea crede într-o iubire infinită alături de un bărbat loial, iubitor și atent.

Alina Rusu de la Mireasa, schimbare de look neașteptată. Cum arată fosta concurentă în prezent și ce clip a publicat... Maria Roman de la Mireasa, imagine adorabilă cu bebelușul ei. Cât de frumos este micuțul și ce a transmis fosta concuren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x