Antena Căutare

Maria Roman de la Mireasa, imagine adorabilă cu bebelușul ei. Cât de frumos este micuțul și ce a transmis fosta concurentă

Maria Roman de la Mireasa a surprins pe toată lumea cu imaginea adorabilă pe care a publicat-o cu bebelușul ei. Aceasta a ținut să transmită câteva lucruri pe rețelele de socializare.

Maria Roman de la Mireasa, imagine adorabilă cu bebelușul ei. Cât de frumos este micuțul și ce a transmis fosta concurentă Galerie
Maria Roman de la Mireasa, imagine adorabilă cu bebelușul ei. Cât de frumos este micuțul și ce a transmis fosta concurentă | Antena 1

Maria Roman de la Mireasa a surprins pe toată lumea cu o imagine inedită cu micuțul ei adorabil care dormea. Fosta concurentă a show-ului a reușit să emoționeze pe orice urmăritor de-al ei de pe rețelele de socializare.

Maria Roman de la Mireasa a surprins pe toată lumea cu imaginea emoționantă cu chipul fiului ei. Iată cum l-a pozat

Fosta concurentă de la emisiunea Mireasa a publicat o imagine înduioșătoare cu fiul ei la doar câteva zile de când a devenit mamă.

Maria Roman, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa, trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Tânăra a devenit pentru prima oară mămică pe 28 august 2023, când a născut un băiețel perfect sănătos.

Vestea cea mare a fost dată chiar de ea pe contul de Instagram. Aceasta și-a anunțat susținătorii că și-a adus pe lume fiul. Mai mult, Maria Roman a publicat și o fotografie emoționantă de la maternitate în care apar soțul și micuțul ei.

Un lucru este evident, fosta concurentă a show-ului matrimonial este mai fericită ca niciodată. Trăiește viața pe care și-o dorea încă de la intrarea în sezonului 3 Mireasa. Se pare că soarele a răsărit și pe strada ei, după divorțul de fostul soț.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Cât de mult a avansat sarcina Mariei Roman. Cum s-a lăsat pozată fosta concurentă pe marginea piscinei

Cine este Maria Roman de la Mireasa sezon 3

Maria are 28 de ani și în 2021 a participat la emisiunea Mireasa. De meserie, tânăra este asistent stomatologic și locuiește în Maramureș.

Citește și: Maria Roman de la Mireasa, pregătită să devină mamă în orice moment. Și-a pozat burtica de gravidă la piscină

„Am 26 de ani și vin din Maramureș. Sunt asistentă la un cabinet stomatologic. O cunoștință mi-a spus despre emisiune și m-a întrebat dacă mi-aș dori să particip”, a spus Maria Roman la Mireasa 2021.

La acel moment, ea se descria drept o femeie pretențioasă pentru că trecuse deja prin multe: abuz emoțional, violență fizică, infidelitate. Tânăra spunea că e sensibilă și că este pregătită să se căsătorească și să aibă copii.

În casa sezonului 3 Mireasa, Maria Roman l-a întâlnit pe Liviu Olteanu. Povestea lor de dragoste a avut urcușuri și coborâșuri. Cei doi au trecut prin momente dificile în relația lor, însă acest lucru nu a reprezentat un obstacol. Astfel, aceștia au ajuns să se căsătorească în Marea Finală a show-ului matrimonial.

Mireasa sezonul 8, 4 septembrie 2023. Cosmina a încălcat regulamentul și a părăsit casa. De ce a luat această decizie... Mireasa sezonul 8, 4 septembrie 2023. Cine este Ana și ce poveste de viață are concurenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x