Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 5 septembrie 2023. Cine este Bianca și ce poveste de viață are

Bianca de la Mireasa sezonul 8 s-a lăsat descoperită de tinerii care au spus ”DA” provocării show-ului matrimonial.

bianca de la mireasa sezonul 8 imbracata in roz Galerie
Bianca de la Mireasa sezonul 8 s-a lăsat descoperită de tinerii care au spus ”DA” provocării show-ului matrimonial. | Antena 1

Bianca de la Mireasa sezonul 8 a oferit mai multe detalii despre viața sa personală. Iată ce a dezvăluit.

Mireasa sezonul 8, 5 septembrie 2023. Cine este Bianca și ce poveste de viață are

Bianca are 28 de ani și este născută în Vaslui. A terminat liceul de limbi străine și Facultatea de comunicare. Îi place să călătorească și să facă sport.

A reprezentat România la două concursuri de modă, unul în 2021 și altul în 2022. A defilat la anumite evenimente. Părinții ei s-au despărțit când aveau 4 ani, motivul fiind nepotrivirea de caracter.

Fiind mică, nu a conștientizat ce presupune divorțul, însă spune că a afectat-o când a mai crescut. Mama a plecat în Italia și după 3 ani a luat-o și pe Bianca.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 5 septembrie 2023. Cine e Daria și care e povestea ei de viață

Bianca a avut două relații seriose, una cu un băiat din Italia. Spune că provenea dintr-o familie bună, însă în pandemie a ales să revină în România. Astfel, cuplul s-a destrămat.

A urmat o relație cu un fotbalist. ”Nu a fost o experiență atât de plăcută. Am încercat să iau părțile bune din relație”, a punctat concurenta de la Mireasa sezonul 8.

Viitorul soț trebuie să fie înalt, să fie respectuos, să semene cât de cât, să nu mintă, să nu înșele, să nu o abuzeze fizic sau verbal, să o facă să se simtă femeie.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Ce legătură există între Cosmin Munteanu de la Mireasa 6 și Daniel, noul concurent din sezonul 8

Mireasa sezonul 8, 5 septembrie 2023. Cine e Daria și care e povestea ei de viață... Mireasa, sezon 2. Bianca și Mihai, imagine inedită din vacanță. Cum s-au fotografiat cei doi foști concurenți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Citește și
x