Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 5 septembrie 2023. Cine e Daria și care e povestea ei de viață

Daria de la Mireasa sezonul 8 și-a spus povestea de viață. Tânăra a recunoscut că a făcut videochat.

liviu si daria de la mireasa sezonul 8 Galerie
Daria de la Mireasa sezonul 8 și-a spus povestea de viață. Tânăra a recunoscut că a făcut videochat. | Antena 1

Daria este din Cluj Napoca, are 24 de ani. Se consideră o fire veselă, comunicativă și spune că îi place opulența, viața extravagantă. ”Cred că pământul se învârte în jurul meu și eu în jurul meu. (...) Privesc partea bună în orice”, a spus ea.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 4 septembrie 2023. Daria și Cătălin se cunosc, a dezvăluit ea. Fata susține că a jignit-o pe internet

Cine e Daria de la Mireasa sezonul 8 și care e povestea ei de viață

Daria a povestit că este cântăreață, model și make-up artist. Face și Tiktok, care îi asigură traiul zilnic. ”Am fost model pe o platformă online, la videochat.”, a adăugat ea. Spune că s-a întâmplat în urmă cu cinci ani, când avea 19 ani.

”Bărbatul ideal pentru mine, raportându-ne la astpectul fizic, îmi place să fie înalt, să aibă mușchi, să aibă fața de păpușel, să se îmbrace bine. Îmi plac mai mult bărbații bad boy.”, a explicat fata.

Daria a spus că ar prefera totuși să aibă un caracter plăcut, mai degrabă decât să arate foarte bine. Visează să găsească un bărbat care să-i dea sentimentul că e acasă.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 4 septembrie 2023. Cine este Ana și ce poveste de viață are concurenta

”Eu am vrut să ies în față, să fiu o voce mai puternică că nu încurajez asta. Probabil nu am avut pe nimeni să-mi spună că nu e bine. Am făcut-o pentru că eram mică și am vrut să am banii mei. Familia știa. A durat câteva luni. (...) Eu sunt foarte împăcată cu ideea. Eu am lucrat înainte, nu a fost primul job. A fost mai mult curiozitate. Nu regret nimic.”, a zis Daria.

”M-am desprins total, nu am legătură și nu o să am legătură cu așa ceva”, a mai adăugat fata. Liviu a afirmat că nu e deranjat de trecutul ei.

Doamna Lucica și-a spus și ea părerea. ”Este problema Dariei. Așa cum a spus, era un copil. Zic că întotdeauna lăsăm trecutul în spate. O luăm din momentul în care ne-am cunoscut și continuăm pe același drum. Soțul nu cred că ar fi de aceeași părere. Până la urmă s-ar adapta și el”, a declarat doamna Lucica.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Ce legătură există între Cosmin Munteanu de la Mireasa 6 și Daniel, noul concurent din sezonul 8

Sebastian de la Mireasa se căsătorește cu iubita lui. Când vor face nunta și ce au transmis... Mireasa sezonul 8, 5 septembrie 2023. Cine este Bianca și ce poveste de viață are...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x