Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Adrian a avertizat-o pe Daria că ar putea apărea o conversație cu o fată. Despre ce e vorba

Adrian a avertizat-o pe Daria că ar putea apărea o conversație cu altă fată. Tânărul i-a explicat despre ce e vorba.

daria si adrian stau de vorba pe terasă Galerie
Adrian a avertizat-o pe Daria că ar putea apărea o conversație cu altă fată. Tânărul i-a explicat despre ce e vorba. | Antena 1

Adrian a ”pregătit-o” pe Daria. El i-a povestit că a discutat cu o fată, care inițial s-a dat drept susținătoarea lui, iar ulterior Andrei l-a șantajat cu respectivele discuții.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 27 noiembrie 2023. Bogdan a încercat de două ori să o sărute pe Andreea. Cum a reacționat fata

Adrian a avertizat-o pe Daria că ar putea apărea o conversație cu o fată. Despre ce e vorba

”Sâmbătă primisem un mesaj de la o tipă, vezi doamne era susținătoarea mea. Și am primit de la susținătoarele mele capturi că aia vorbea că ar fi intrat pentru mine în casă, că nu știu ce, că nu știu cum. Așa, am vorbit cu ea. După, în timp, susținătoarele mele mi-au zis cine e fata aia. M-am uitat la ea pe Instagram și la follow îl avea doar pe Andrei.

De aici a început toată discuția din mediul online dintre mine și el. Am vorbit cu ea și acum ce-mi spun ele ”bă, tu mergi înainte, fă-i jocul să vedem până unde ajunge.” Ca după ăla să facă live și să mă amenințe pe mine cu convorbirea cu ea. Și poate îți apare, primești scrisori, ceva”, i-a povestit Adrian Dariei.

Daria a răspuns că nu-i pasă: ”Nu-mi pasă, sunt fericită că ești cu mine”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 27 noiembrie 2023. Bia și Robert, primele impresii după noaptea petrecută fără camere

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Mireasa sezonul 8, 27 noiembrie 2023. Bia și Robert, primele impresii după noaptea petrecută fără camere... Mireasa sezonul 8, 28 noiembrie 2023. Discuția dintre Andreea și Bogdan la care Alex a părut ”învins”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x