Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare între Marius și Luiza. Cum a votat publicul

Publicul Mireasa a votat la cursa de eliminare la care s-au aflat Luiza și Marius. Simona Gherghe a anunțat ce au ales fanii emisiunii.

Colaj cu Luiza și Marius Galerie
Marius și Luiza s-au aflat la o cursă de eliminare, iar fanii Mireasa au luat o decizie | Antena 1

Marius s-a aflat la cursa de eliminare deoarece a încălcat regulamentul emisiunii și a ieșit pe porți. Gestul lui s-a întâmplat după o discuție cu iubita lui, Ioana, despre task-ul telefonelor. Pentru încălcarea gravă a regulamentului Marius a primit 2 sancțiuni: ”Vreme de o săptămână nu primești niciun colet, nicio scrisoare de afară. A doua sancțiune este că vei intra în cursa de eliminare alături de fata votată de mame”, a spus Simona Gherghe în urmă cu o săptămână.

Fata nominalizată de mame a fost Luiza. Astfel, timp de o săptămână au fost la cursa de eliminare Marius și Luiza. Fanii emisiunii au votat la cursă pe platforma mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1, în dreptul emisiunii Mireasa.

Marius a pierdut cursa de eliminare, dar este Mirele Săptămânii în casa Mireasa și are imunitate

Și Marius dar și Luiza și-au exprimat dorința de a rămâne în competiție.

„O să părăsească emisiunea concurentul care a fost votat cu 57%. Este vorba despre Marius”, a anunțat Simona Gherghe.

Marius a pierdut cursa de eliminare, dar a fost votat Mirele Săptămânii de public, așa că băiatul nu a părăsit emisiunea.

Nimeni nu a părăsit emisiunea în gala specială de 1 decembrie 2023.

Ioana a plâns de a sărit cămașa pe ea după cele petrecute în gala Mireasa.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Cum au apărut Alex și Luiza la Capricii după ce Andreea și Bogdan s-au declarat un cuplu

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Care este cel mai puternic cuplu și care este cel mai slab cuplu în viziunea concuren... Mireasa sezonul 8, 1 decembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x