Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Părinții Andreei i-au făcut o vizită fiicei. Cum a reacționat Bogdan: „Am fost emoționat”

Pentru că a fost onomastica Andreei, părinții acesteia au ținut să-i facă o vizită fetei. Bogdan a fost vizibil emoționat când mama și tatăl iubitei au intrat în casa Mireasa.

Colaj cu Bogdan și Andreea de la Mireasa Galerie
Părinții Andreei i-au făcut o vizită fiicei în casa Mireasa | Antena 1

Andreea a primit o vizită surpriză în casa Mireasa de la părinții săi. Bogdan a fost foarte emoționat când i-a întâlnit pe mama și tatăl iubitei. „Trebuie să-mi cunosc și eu ginerele”, a spus mama Andreei, iar fata a avut voie să meargă în casa băieților și să-și cheme iubitul.

Bogdan a dat mâna cu părinții Andreei și le-a spus: „Îmi cer scuze pentru situațiile de atunci. Am trecut și prin greutăți”.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii: ”Pur și simplu așa simt”

Ce a ținut să-i spună mama Andreei lui Bogdan. Fata a primit o vizită surpriză în casa Mireasa

„Ce emotiv ești! Ai mai fost căsătorit! Nu stai prima dată de vorbă cu soacra! Mie mi-a plăcut de voi de la început! Dar grijă cu joucrile. În rest sunteți frumoși! Important e ce simțiți voi. Nu ne interesează ce zice lumea! Dacă ar fi să trăiești după lume înseamnă că nu mai poți trăi. Eu am văzut că mereu o urmăreai cu privirea. Am program în AntenaPLAY și am văzut că Bogdan nu a scăpat-o cu privirea pe Andreea. La petreceri am stat cu teamă să nu facă vreo strategie de recucerire”, a spus mama Andreei.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Cum au apărut Alex și Luiza la Capricii după ce Andreea și Bogdan s-au declarat un cuplu

Bogdan le-a spus părinților Andreei că acum conexiunea dintre ei doi e mult mai puternică față de cea de la începutul sezonului.

„Chiar am avut emoții. Nu mă așteptam. Am vrut să-i cunosc și să văd ce impresie au despr emine”, a spus Bogdan în gala Mireasa de pe 1 decembrie 2023.

Andreea a precizat că ea și Bogdan au susținerea părinților.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezon 8. Doamna Lucica, deranjată de atitudintea Bogdanei: „Mă îmbolnăvesc”. Fata și-a îngânat soacra. Liviu a ... Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Care este cel mai puternic cuplu și care este cel mai slab cuplu în viziunea concuren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Doi băieți au intrat în cursa de eliminare! Despre cine este vorba Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Doi băieți au intrat în cursa de eliminare! Despre cine este vorba Vineri, 01.03.2024, 16:43
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel Sambata, 02.03.2024, 16:03
Ana și Alex de la Mireasa, în platou la Capriciile Iubirii. Cât de bine le este împreună și cum se înțeleg cei doi în prezent

Ana și Alex de la Mireasa, în platou la Capriciile Iubirii. Cât de bine le este împreună și cum se înțeleg cei doi în prezent

Ana și Alex au peste doi ani de căsnicie, iar lucrurile între ei sunt foarte frumoase și merg foarte bine.

Duminica, 03.03.2024, 13:09
Mireasa sezonul 9. Imagini cu Andrada în timp ce părăsea casa emisiunii. Pe cine crede vinovat pentru eliminarea ei

Mireasa sezonul 9. Imagini cu Andrada în timp ce părăsea casa emisiunii. Pe cine crede vinovat pentru eliminarea ei

Andrada a părăsit casa Mireasa și și-a luat la revedere de la colegii din emisiune cu mult regret. Pe cine acuză ea că ar fi făcut-o să plece.

Duminica, 03.03.2024, 11:11
Mireasa, sezonul 8. Ce decizie neașteptată au luat Daria și Adrian. Postarea care a pus susținătorii pe gânduri

Mireasa, sezonul 8. Ce decizie neașteptată au luat Daria și Adrian. Postarea care a pus susținătorii pe gânduri

Daria și Adrian, foștii concurenți din sezonul 8 Mireasa, au luat o decizie neașteptată pentru cuplul lor. Postarea făcută de tânără pe contul de Instagram a pus pe gânduri susținătorii.

Sambata, 02.03.2024, 17:05
Mesajul trist pe care Madi de la Mireasa l-a transmis de curând. Ce lecție le-a dat fanelor care o urmăresc după despărțire

Mesajul trist pe care Madi de la Mireasa l-a transmis de curând. Ce lecție le-a dat fanelor care o urmăresc după despărțire

Madi de la Mireasa a postat un videoclip emoționant despre singurătate, la scurt timp de când s-a aflat că ea și Sergiu s-au separat. Iată ce a precizat aceasta!

Sambata, 02.03.2024, 15:11
Ultimele știri
x