Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 11 iunie 2024. Laura a purtat o discuție serioasă cu Albert. Ce intenții are tânărul, de fapt. Ce a recunoscut

În ediția de marți, 11 iunie 2024,a emisiunii Mireasa sezonul 9, Laura a purtat o discuție serioasă cu Albert în privința relației lor.

colaj foto cu laura si albert si poza cu simona gherghe la mireasa sezonul 9 Galerie
Albert și Laura au purtat o discuție importantă în casa Mireasa | Antena 1 capturi

Lucrurile par să devină din ce în ce mai complicate între Laura și Albert, așa că tânăra a simțit nevoia să discute cu el și să clarifice anumite lucruri.

Concurenta de la Mireasa sezonul 9 a dorit să afle care sunt cu adevărat intențiile partenerului său. Camerele de filmat au surprins tot dialogul celor doi.

Laura a purtat o discuție serioasă cu Albert. Ce intenții are tânărul, de fapt. Ce a recunoscut concurentul, în ediția din 11 iunie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 9

Laura nu și-a mai putut ține în frâu gândurile și frământările și l-a abordat pe Albert pentru a afla ce îi rezervă viitorul.

„Tu îți dorești o relație serioasă?”, a fost întrebarea concurentei pentru partenerul lui.

„Da. De ce, ce treabă are? Da, ok”, a zis tânărul.

„Întreb că poate nu ești pregătit pentru o relație serioasă. Vrei să ai o relație serioasă?”, a insistat tânăra.

Citește și: Mireasa, sezonul 9. Alexandru, confesiune neașteptată de față cu toți. Psihologul l-a analizat și a ieșit la iveală ceva important

„Da, îmi doresc o relație serioasă”, a confirmat concurentul.

Ulterior, după ce și-a primit niște confirmări, lucrurile s-au mai detensionat între cei doi.

„Să se ajute unul pe altul, să se înțeleagă, să fie acolo. Să te gândești la lucrurile astea, cu mutatul. În relația aia de patru ani pe care ai avut-o tu nu ai locuit cu persoana aia. Te-ai gândit la stadiul ăsta de locuit împreună? Asta m-am gândit să te întreb, dacă chiar te gândești la o relație serioasă. Eu în capul meu chiar mă gândesc la chestia asta”, a mărturisit tânăra.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 11 iunie 2024. Doamna Daniela și Cristian au purtat o discuție importantă. Ce le-a zis mama Antoniei

„Trebuie să ai răbdare, că nu ne grăbește nimeni!”, a fost confesiunea lui Albert.

„Da, dar în același timp vreau să știu intențiile”, a mărturisit tânăra.

Ce înseamnă o relație serioasă pentru Albert și ce au mai discutat cei doi, dar și ce replică neașteptată a dat Simona Gherghe? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția de marți, 11 iunie 2024, a emisiunii Mireasa sezonul 9.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Ionela de la Mireasa sezonul 9, răsfățată cu un buchet imens de trandafiri. Cum s-a pozat fosta iubită a lui Albert... Gabriela Pitigoiu, imagini superbe în timp ce dansează cu Tudor Gabriel. Cât a crescut fiul său și al lui Valentin Harle...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x