Antena Căutare

Mireasa, sezonul 9. Alexandru, confesiune neașteptată de față cu toți. Psihologul l-a analizat și a ieșit la iveală ceva important

În ediția de luni a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii, Alexandru a fost analizat pe moment de psihologul Eduard Puiu și un detaliu neașteptat a ieșit la iveală despre concurentul din sezonul 9. 

colaj foto alexandru si cristina si poza cu psihologul eduard puiu la mireasa-capriciile iubirii Galerie
Psihologul Eduard Puiu i-a dat sfaturi importante lui Alexandru, la Mireasa-Capriciile iubirii | Antena 1 capturi

În ediția de luni, 10 iunie 2024, a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii, concurenții au stat de vorbă cu Gabriela Cristea și au dezbătut cele mai importante subiecte ale momentului. Unul dintre acestea a fost reacția pe care a avut-o Alexandru față de iubita lui, Cristina, la petrecerea de sâmbătă, atunci când a văzut-o consumând băuturi alcoolice.

Prezent în platou, psihologul Eduard Puiu l-a analizat pe moment și a scos la iveală un detaliu important despre concurent.

Alexandru, confesiune neașteptată de față cu toți, la Mireasa-Capriciile iubirii. Psihologul l-a analizat și a ieșit la iveală ceva important

Sâmbătă seara, la petrecere, Alexandru s-a supărat atunci când a văzut-o pe logodnica lui consumând băuturi alcoolice. Deranjat, acesta s-a așezat pe o canapea, iar Cristina i s-a alăturat pentru a clarifica lucrurile.

„Ce ai, Alexandru, de ce ai atitudinea asta de șefuleț?”, a întrebat tânăra, care apoi s-a făcut că îl lasă singur în cameră.

„Pleci? Te mănâncă pielea, îți plac ambițiile?! M-au luat nervii pentru că e prea mult”, a fost replica acestuia.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 10 iunie 2024. Doamna Daniela s-a simțit rău și o ambulanță a venit de urgență! Ce s-a întâmplat

„Am limitele foarte bine stabilite, știu foarte bine când să mă opresc sau nu”, a completat Cristina.

„Uneori mi se pare foarte mult! Mă abțin să spun unele lucruri fiindcă îmi e teamă că o să dea foarte prost. Dar am impresia că bei mai mult decât mine și mă jenează foarte rău chestia asta. Am niște fixuri în cap, iubire, crede-mă!”, a spus concurentul, care a făcut și un gest surprinzător.

„Nu beau mai mult decât tine, am dat două shot-uri și un pahar de vodka, pe care nu l-am băut, pentru că l-ai aruncat. M-au deranjat vorbele tale. După cum vezi sunt bine, nu m-au afectat paharele. Sunt supărată pe tine, nu vreau să mai vorbesc. Îmi trece, stai liniștit”, i-a zis ea.

Ulterior, discuțiile dintre cei doi au continuat și când au ieșit să ia o gură de aer. Și atunci, atitudinea tânărului a fost una destul de defensivă.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 10 iunie 2024. Vlad a cerut-o în căsătorie pe Iuliana! Cum s-a întâmplat și ce a dezvăluit Simona Gherghe

În ediția de luni, 10 iunie 2024, a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii, Alexandru a mărturisit faptul că dorește să își înțeleagă mai bine reacțiile.

Acesta a fost momentul în care psihologul Eduard Puiu a intervenit și, după ce l-a analizat pe moment, acesta a făcut o dezvăluire neașteptată despre concurentul din casa Mireasa, sezonul 9, oferindu-i Cristinei și un sfat.

„Există ceva în spate și la tine! Ai spus mereu că te simți luat mișto. Acolo este un buton, acolo este un declic, acolo e ceva! Și tu trebuie să ai răbdare să înțelegi, să umbli în spate și să îi oferi asigurări că orice s-ar fi întâmplat în trecutul lui prin care cineva l-a luat la mișto sau l-a bagatelizat nu e Cristina. Tu trebuie să înțelegi, că ea nu te ia la mișto. Nu te ia la mișto, dar așa traduci tu atitudinea ei care seamănă cu ceva din trecut. Demontează mecanismul. Și ea te ajută, nu altcineva! Nu băga mâna în gât celei care te ajută! Dă-i credit dacă vrei să te ajute. Ăsta e mecanismul prin care mergeți înainte”, a zis psihologul Eduard Puiu.

Tânărul a părut receptiv la sfaturile primite și a recunoscut faptul că a greșit prin faptul că a interpretat eronat atitudinea partenerei sale.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 8. Daria a șters pozele cu Adrian și nu îl mai urmărește pe Instagram. Fanii cred că s-au despărțit... Mireasa sezonul 8. Ce a apărut pe profilul Dariei după ce fata a șters pozele cu Adrian, indicând o despărțire: ”Game ov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x