Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 11 iunie 2024. Mama Antoniei a venit în casă la discuții! Ce reacție a avut concurenta și de ce au curs lacrimi

Un moment cu totul și cu totul neașteptat a fost atunci când mama Antoniei a venit în casa Mireasa sezonul 9. Ce s-a întâmplat, în ediția din 11 iunie 2024 a show-ului.

colaj foto cu antonia, mama antoniei venind la mireasa sezonul 9 si mama lui cristian Galerie
Antonia a citit scrisoarea primită de la mama ei, în ediția din 11 iunei 2024 a emisiunii Mireasa | Antena 1 capturi

În ediția de marți, 11 iunie 2024, a emisiunii Mireasa sezonul 9, mama Antoniei și-a făcut apariția în platou și a stat de vorbă cu doamna Daniela, mama lui Cristian. S-a întâmplat la câteva zile după ce cuplului i s-a blocat comunicarea de către doamna Daniela. De atunci, tensiunile au tot crescut.

Mama Antoniei a venit în casa Mireasa! Ce reacție a avut concurenta în ediția din 11 iunie 2024 a emisiunii

Antonia a fost mai mult decât emoționată atunci când și-a văzut mama, ba chiar a citit ce scrisoare i-a trimis mama ei în urmă cu ceva timp.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 10 iunie 2024. Doamna Daniela s-a simțit rău și o ambulanță a venit de urgență! Ce s-a întâmplat

„Ironic, am luat o scrisoare de la mama aici. V-am zis că am o telepatie incredibilă cu mama?! Vreau să citesc câteva cuvinte. Am subliniat câteva cuvinte: Tu dacă știi cine ești, dacă ai încredere în tine, ești tot ce contează. Fricile tale te rog să le schimbi cu sentimente de speranță. Sunt aici cu tine și cu tot ce iubești. Voi prețui tot ce contează pentru tine. Te rog nu mai plânge, nu ai motiv. Contează ce însemni tu pentru tine, atât! Contează cine ești tu pentru tine! Cât timp știi asta ești o învingătoare! Focul ești tu. Acceptă ce nu poți schimba. Acceptă și mergi înainte. Este despre voi, nu despre părinți. Nu spun nimic negativ, pentru că nu am de ce. Sunt maxim de impresionată de tine, de voi. Scrisoarea asta are energia tuturor oamenilor care vă iubesc necondiționat. Prima energie sunt eu, care anulează toate provocările și intențiile. Haideți că puteți, fiți puternici! Te iubesc!”, a fost scrisoarea citită de Antonia cu lacrimi în ochi de emoție, de față cu toți, în platoul emisiunii Mireasa, sezonul 9, în ediția din 11 iunie 2024.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 10 iunie 2024. Elena, reacție dură după ce a văzut-o pe Antonia că interacționează cu Valentin. Ce a urmat

Simona Gherghe a subliniat faptul că părinții fetelor nu au voie să intre în casa Mireasa decât în situații excepționale, așa cum este și în cazul de față.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 7. Cătălina și Vlad vor avea un copil. Fosta concurentă e însărcinată în trei luni. Primele imagini cu b... Mireasa sezonul 9, 11 iunie 2024. Doamna Daniela și Cristian au purtat o discuție importantă. Ce le-a zis mama Antoniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x