Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 23 ianuarie 2024. Cine e Liviu și care e povestea lui de viață. A avut un blind date cu Andrada

Liviu de la Mireasa sezonul 9 a avut un blind date cu Andrada. Acesta și-a spus povestea de viață în fața camerelor.

liviu de la mireasa sezonul 9 imbracat intr-o camasa albastra Galerie
Liviu de la Mireasa sezonul 9 a avut un blind date cu Andrada. Acesta și-a spus povestea de viață în fața camerelor. | Antena 1

Liviu le-a întâlnit pe tinerele concurente de la Mireasa sezonul 9. Iată ce povestea are și ce întrebări a primit.

Cine e Liviu de la Mireasa sezon 9. Ce poveste are

Liviu are 24 de ani. S-a născut în Vatra Dornei, de profesie e constructor. Se consideră o persoană de cuvânt, simplă, onestă. S-a născut cu semnul de pe față, un M, pe care-l consideră pur noroc.

Concurentul spune că provine dintr-o familie simplă, părinții sunt divorțați de la 7 ani. Mama a suplinit ambele locuri. Crede că aceasta se va implica, însă deciziile sunt 100% ale ei.

Nu își dorește o persoană cu trăsături extraordinare, ci una simplă, să nu fie ”foarte grasă”, pasionată de sport, care să nu fi fost căsătorită sau să fi practicat videochat.

Citește și: Mireasa sezon 9, 23 ianuarie 2024. Cine e Albert și care e povestea lui. A avut un blind date cu Maria

Liviu lucrează într-o firmă din Norvegia, 3 săptămâni lucrează acolo, 2 săptămâni e liber în România. A avut două relații, prima de 4 ani, care a început în perioada liceului. S-a terminat pentru că nu era pregătit de căsătorie.

A doua a început la 22 de ani, au plecat în Norvegia, și spune că a fost o perioadă foarte frumoasă. Însă geloziile și lipsa respectului a dus la separare. A înșelat în a doua relație.

Motivul principal pentru care nu s-a căsătorit e lipsa respectului, nu s-a considerat respectat în totalitate de fostele partenere.

Cum a decurs blind date-ul lui Liviu cu Andrada

”Se vede zâmbetul meu, da?!”, a zis Liviu despre blind date. El a adăugat: ”Eu m-am gândit. Sunt fericit, mulțumit cu ceea ce am văzut. Da, mi se pare cam mică, are doar 20 de ani, dar cum spuneam, m-am gândit mai bine și vârsta e doar un număr.”

”E ok, nu știu să-mi dau cu părerea mai articulat. Pare ok. Nu prea mi-am imaginat absolut nimic.”, a zis Andrada.

Liviu susține că nu s-a simțit intimidat de prezența mamei și a afirmat că o iubește. El a punctat că o place pe Andrada.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezonul 9. De ce a lipsit Gabriela Cristea de la Capriciile Iubirii. Anunțul făcut de Simona Gherghe

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezon 9, 23 ianuarie 2024. Cine e Albert și care e povestea lui. A avut un blind date cu Maria... Mireasa sezonul 9, 23 ianuarie 2024. Cine e Andrei și ce poveste are. A avut primul blind date cu Andreea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x