Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 23 ianuarie 2024. Cine e Albert și care e povestea lui. A avut un blind date cu Maria

Albert de la Mireasa sezonul 9 și-a spus povestea în ediția din 23 ianuarie 2024. Iată cine este concurentul cu care Maria a avut un blind date.

”Am emoții. Încerc să rezist”, a zis Albert după ce le-a cunoscut pe fetele de la Mireasa. El avea foarte mari emoții. Să-l descoperim în rândurile următoare.

Cine e Albert de la Mireasa sezonul 9

Albert e din Moinești, Bacău, și are 22 de ani. De profesie, concurentul e lăutar. A venit cu mama și consideră că e singura care putea să-l ajute la Mireasa. Tatăl are o firmă de mobilă și Albert mai are doi frați, un frate mai mare și o surioară.

Fratele e biolog, iar sora e încă studentă. Albert lucrează de la 15 ani și nu se vede făcând altceva, decât muzică. Pasiunea i-a fost insuflată de tatăl său.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Ioana și Marius, împreună la Capriile Iubirii. Cei doi vor putea fi urmăriți pe micul ecran în curând

La Mireasa a venit să trăiască experiența și nu e sigur că se va căsători. Vrea mai întâi să descopere fetele și să vadă cum decurg interacțiunile.

Albert se consideră o persoană ”cuminte”. A avut câteva relații, ultima fiind cea mai seriosă. Consideră că a avut de învățat din aceasta.

Își dorește ca viitoare iubită să fie înaltă, să iubească sportul, nu contează culoarea părului, să fie frumoasă, educată și respectuoasă. Nu i-ar plăcea o parteneră cu operații sau intervenții estetice. ”Sunt dispus să accept silicoane”, a punctat el.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Cum a decurs întâlnirea dintre Albert și Maria

Maria a afirmat că nu-l poate cataloga bărbat pe Albert, după ce a aflat că acesta are 23 de ani. Mai mult, consideră că nu e pregătit de o căsătorie tot din cauza asta.

De cealaltă parte, Albert a punctat că nu consideră că Maria este tipul de fată pentru el. Însă e deschis să o cunoască înainte de a se pronunța.

Mireasa în ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezonul 9. De ce a lipsit Gabriela Cristea de la Capriciile Iubirii. Anunțul făcut de Simona Gherghe

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Cum a apărut Alina de la Mireasa alături de bebelușul ei, în cea mai emoționantă ipostază. Ce a postat în mediul online... Mireasa sezonul 9, 23 ianuarie 2024. Cine e Liviu și care e povestea lui de viață. A avut un blind date cu Andrada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x