Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 27 martie 2024. Tatăl Deliei a intervenit în direct. Ce spune despre Liviu și pe cine a amenințat cu instanța

Tatăl Deliei a intervenit în emisia live din 27 martie 2024. El a fost deranjat de faptul că doamna Iulica, mama Iulianei, i-ar fi jignit copilul.

delia si liviu de la mireasa sezonul 9 Galerie
Tatăl Deliei a intervenit în emisia live din 27 martie 2024. El a fost deranjat de faptul că doamna Iulica, mama Iulianei, i-ar fi jignit copilul. | Antena 1

Delia și Liviu au aflat ce părere are părintele fetei despre apropierea lor.

Tatăl Deliei a intervenit în direct. Ce spune despre Liviu și de ce a amenințat cu instanța

Tatăl Deliei a sunat în emisia live de miercuri. Concurenta și-a dat seama că e ceva în neregulă cu el și l-a întrebat dacă e supărat.

”Nu supărat, puțin așa că le-ai luat cam repede toate. Ce se întâmplă acum nu prea e bine. Toate chestiile care se întâmplă afară, jignirile la adresa fetei mele de către doamna Iulica (n.r. mama Iulianei). Are și ea o fiică. E ușor să jignești.”, a spus domnul Cristi.

Întrebat dacă îl place pe Liviu, domnul Cristi a răspuns precaut.

”Eu i-am mai spus, ea are o vârstă, își ia singură deciziile. Eu nu pot să-i spun despre un băiat dacă e bun sau nu. Nu am nimic cu Liviu, nu-l cunosc, nu l-am urmărit. Un om îl cunoști când stai față în față. Din ce am văzut la televizor, e un băiat ok.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 27 martie 2024. Doamna Floarea a răbufnit în direct la adresa Antoniei: ”Așa perversă de femeie...”

Eu zic că da, am încredere în alegerile Deliei. Vă dați seama că după tot ce s-a întâmplat am și eu o reținere. Soția nu are nimic de spus, noi suntem foarte deschiși. Noi nu ne-am băgat în deciziile Deliei. Doar că noi suntem alături de ea, este copilul nostru.” a mai punctat tatăl.

Părintele Deliei a avut un mesaj pentru mama Iulianei, despre care afirmă că îi jignește copilul.

”Pe această cale să nu îmi mai jignească fata. De mine nu scapă, eu o dau în judecată”, a mai zis domnul Cristi, un mesaj pentru mama Iulianei, continuând: ”Doamna Simona, am sărit eu la gâtul mamei lui Dediș, la gâtul lui Dediș?! Atunci despre ce vorbim. Ar trebui să vadă ce vorbesc”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 9, 27 martie 2024. Cristina, presupusa fostă iubită a lui Liviu, a rupt tăcerea. A negat cele spuse de mama Iulianei

Mireasa sezon 9, 27 martie 2024. Cristina, presupusa fostă iubită a lui Liviu, a rupt tăcerea. A negat cele spuse de mam... Mireasa sezonul 9, 27 martie 2024. Elena este noua concurentă! Ce băiat a întrebat-o dacă are o soră geamănă pentru el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x