Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 27 martie 2024. Doamna Floarea a răbufnit în direct la adresa Antoniei: ”Așa perversă de femeie...”

Doamna Floarea s-a supărat foarte tare după ce a auzit declarațiile făcute de Antonia. I-a aruncat cuvinte grele în emisia live din 27 martie 2024.

Mireasa sezonul 9, 27 martie 2024. Doamna Floarea a răbufnit în direct la adresa Antoniei: ”Așa perversă de femeie...” Galerie
Doamna Floarea s-a supărat foarte tare după ce a auzit declarațiile făcute de Antonia. I-a aruncat cuvinte grele în emisia live din 27 martie 2024. | Antena 1

”Ea oricum mi se pare că de multe ori nu înțelege multe lucruri din emisiune. Eu nu am simțit să vorbesc cu ea cam niciodată. Cumva nu am simțit să mă deschid în fața ei, să comunic cu ea. De fiecare dată când a venit către mine am încercat să-i spun într-un mod respectuos, dar cumva să îi arăt că e totul bine, să nu-și facă griji. Tot nu a fost ok”, zicea Antonia în fața Laurei și a doamnei Daniela.

Citește și: Mama Iulianei, acuzații grave la adresa lui Liviu. Susține că a lovit o fosta iubită și că a renunțat la o relație pentru Mireasa

Mireasa sezonul 9, 27 martie 2024. Doamna Floarea a răbufnit în direct la adresa Antoniei: ”Așa perversă de femeie...”

”Așa perversă de femeie nu am văzut. O trăgeam eu de mână să vorbească cu mine? Nu îți e rușine?! Ai tupeu”, a zis doamna Floarea.

S-a întâmplat după ce a zis că tânărul Cristian culege ce a lăsat Valentin în urmă, făcând referire la Antonia: ”Cristian culege ce a lăsat el în urmă. Am o mândrie pentru asta că a lăsat ce trebuia să lase”.

”Ești nesimțită, Antonia. Nici eu nu îi permit să mintă în halul ăsta. Nici eu nu am tras-o de mână să vorbească cu mine. Minte. Spune adevărul”, a mai adăugat bunica lui Valentin.

În ciuda rugăminților lansate de Simona Gherghe, pentru a discuta pe un ton normal și a nu jigni, doamna Floarea a fost greu de calmat.

”Nu vreau să te jignesc că aș spune multe. Așa ceva nu vreau în familia mea. Nu am știu că e așa. Nu am știut că minte. Am aflat acum și cu asta basta”, a mai punctat doamna Floarea pe un ton ridicat.

După schimbul de replici, Valentin a rugat-o pe Simona Gherghe să îi permită să iasă puțin pe terasă.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Tatăl lui Cristian a vorbit cu Antonia după ce i-a spus fiului să nu se apropie de ea. Ce i-a zis

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9. Tatăl lui Cristian a vorbit cu Antonia după ce i-a spus fiului să nu se apropie de ea. Ce i-a zis... Mireasa sezon 9, 27 martie 2024. Cristina, presupusa fostă iubită a lui Liviu, a rupt tăcerea. A negat cele spuse de mam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x