Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 30 mai 2024. Adriana și Maria, conflict care a dus-o pe Adriana la capătul răbdării. "E lipsă de respect"

A apărut un conflict între Adriana și Maria din cauza lucrurilor pe care Adriana le-a spus despre ce calități știe ea că Ștefan caută într-o femeie.

colaj maria, adriana si stefan Galerie
A apărut un conflict între Adriana și Maria din cauza lucrurilor pe care Adriana le-a spus despre ce calități știe ea că Ștefan caută într-o femeie. | A1

Adriana, din experiența ei cu Ștefan, a spus că acesta nu caută să aibă lângă el o femeie geloasă, dând de înțeles că nu el nu se potrivește cu Maria.

Care a fost motivul conflictului dintre Adriana și Maria

Ștefan nu e de acord cu Adriana și spune că părerea lui s-a schimbat între timp și o iubește pe Maria și nu vrea să asculte părerile celor in jur. De asemenea, Ștefan a mai spus că el crede că Adriana încearcă să spună acum lucrurile pe care ea nu le-a zis în competiție și acum e nominalizată pentru eliminare.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Disputa dintre Iuliana și Delia este și mai puternică. Care e motivul conflictului de această dată

A apărut un conflict între Adriana și Maria din cauza lucrurilor pe care Adriana le-a spus despre ce calități știe ea că Ștefan caută într-o femeie.

Adriana este cea care a început această discuție pentru că ea și Ștefan au format un cuplu în trecut. Maria a reacționat imediat și a zis că Ștefan nu s-ar uita la Adriana, atacând-o pe concurentă.

Adriana a spus că Maria se comportă diferit cu ea atunci când e în live și când sun tele două în casă.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 30 mai. Task-ul cabinei telefonice. Cum s-au descurcat concurenții sezonului 9

Această dispută dintre cele două concurente a apărut încă de ieri din live-ul Mireasa și se apre că a luat amploare în timpul live-ului de Capriciile Iubirii de-aseară și a continuat în casa Mireasa, chiar înainte de task-ul Cabinei Telefonice.

Adriana era revoltată de comportamentul Mariei și le spunea fetelor, Iulianei și Antoniei, că ea nu va mai vorbit cu Maria. Concurenta a mai spus că atitudinea Mariei față de ea este una schimbătoare și simte că aceasta se preface.

În live-ul de le Capriciile Iubirii, Maria i-a spus Gabrielei că nu simte Adriana e o competiție pentru ea, deși Adriana presupune că Maria are o temere în acest sens.

"Ștefan nici nu s-ar uita la ea", a mai adăugat Maria.

Acest lucru a deranjat-o și mai tare pe Adriana și a spus că are un comportament denigrant și jignitor la adresa ei.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 9, 30 mai 2024. Cine a câștigat task-ul Cabinei Telefonice... Mireasa sezonul 9,30 mai 2024.Antonia, furioasă pentru felul în care Liviu a câștigat task-ul Cabinei Telefonice. Ce s-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare Joi, 27.06.2024, 10:00
Citește și
x