Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 4 iunie 2024. Valentin și Elena sunt în pragul despărțirii. Cei doi au luat o pauză: „Ești foarte sufocantă”

Cuplul Valentin și Elena este în pericol. Tânăra nu simte că Valentin o sprijină.

colaj elena și valentin Galerie
Elena nu se simte susținută și înțeleasă de Valentin | Antena 1

Valentin este de părere că Elena nu vrea să trăiască în prezent, ci se întoarce în trecut. Tânărul consideră că trebuie să treacă peste abuzul suferit și nu o înțelege pe iubita sa.

Citește și: Imagine înduioșătoare cu Simona Gherghe din copilărie. Prezentatoarea TV seamănă foarte mult cu fetița din filmul Veronica

Mireasa sezonul 9, 4 iunie 2024. Valentin și Elena sunt în pragul despărțirii. Cei doi au luat o pauză: „Ești foarte sufocantă”

„Ești foarte rece”, îi reproșează Elena. „Nu ți-am impus nimic.”

„Nu trebuie să mă vezi doar pe mine”, adaugă ea.

„Ești foarte sufocantă”, replică Valentin.

„ASta sunt. Nu suntem unul pentru altul”, spune tânăra.

„Te-ai gândit că nu toți oamenii sunt ca tine?” o întreabă el.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Prima reacție a Adrianei după ce a fost eliminată din casă. Ce a publicat în mediul online

„Ne batem cap în cap în loc să trăim. Sper să găsești pe cineva care sp fie ok să-i spui că ăsta ești”, mai spune ea. „Tu nu ești atent la ce spun eu.”

„Cum mă uit la tine?” întreabă el.

„Urât!” răspunde Elena. „Ești prost, bă, ești prost, că eu chiar țin la tine. (...) Mă deranjează enorm de tare cum te uiți la mine.”

„Eu văd că ai niște răutate în tine și pe mine asta mă deranjează”, este de părere Valentin.

„Eu nu cred că ești 100% cu mine”, susține Elena.

Citește și: Mireasa sezon 9. Imagini de la plecarea Adrianei din casă. Ce premieră a avut loc în istoria emisiunii, după eliminarea tinerei

„Dorește să fiu cum vrea ea să fiu”, mărturisește Valentin în direct. „Într-un cuplu este problema doar la mine am observat.”

„Ea a spus că vrea să luăm o pauză, eu am spus că vreau să ne despărțim”, continuă Valentin. „Văd că numai eu am vină.”

„Oamenii spun că tu erai mult mai afectuos în cealaltă relație”, susține Simona Gheorghe.

„Fiecare cu problemele lui. Dinamica relației poate fi schimbată. Și eu sunt foarte schimbat”, susține Valentin.

Mama lui Valentin a intervenit în direct pentru a-i lua apărarea fiului său.

„Așa mi-au ieșit cuvintele atunci, după o noapte de petrecere”, susține Valentin.

Citește și: Mireasa sezon 8. Cum se înțelege mama Biei cu doamna Anina, după certurile avute de fată cu soacra. Ce le-a dat de gol

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 9, 4 iunie 2024. Laura și Albert vorbesc despre viitorul relației lor: „Așa pot să-mi dau seama”... Mireasa sezonul 9, 4 iunie 2024. Vlad, declarație neașteptată pentru Iuliana. Toți au fost surprinși: „Mai rămâne s-o ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x