Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Prima reacție a Adrianei după ce a fost eliminată din casă. Ce a publicat în mediul online

Adriana a transmis un mesaj neașteptat în mediul online, după eliminarea din sezonul 9 Mireasa. Tânăra a luat pe toată lumea prin surprindere cu postarea pe care a făcut-o.

Colaj cu Adriana la Mireasa în două ipostaze diferite Galerie
Adriana a transmis un mesaj neașteptat în mediul online, după eliminarea din sezonul 9 Mireasa | Antena 1

Adriana a fost nevoită să părăsească sezonul 9 Mireasa în gala de vineri, 31 mai 2024. Rezultatul cursei de eliminare a trimis-o pe tânără acasă. Telespectatorii au decis ca fata să plece din show-ul matrimonial.

În ultimele zile din competiție, Adriana a susținut în fața camerelor de filmat că își dorește să părăsească emisiunea, spunând că locul ei nu se mai află în casa Mireasa. Dorința i-a fost îndeplinit de către telespectatori.

Citește și: Mireasa sezon 9, 31 mai 2024. Delia și Liviu, planuri romantice pentru când se vor bucura de camera de hotel

La scurt timp de la ieșirea din show-ul matrimonial, concurenta nu s-a mai putut abține și a transmis un mesaj neașteptat pe contul de Instagram. Aceasta a mulțumim tuturor pentru susține și scrisori.

Articolul continuă după reclamă

Ce postare a făcut Adriana de la Mireasa sezonul 9, după eliminarea din competiție

Odată ajunsă acasă, Adriana și-a reluat activitatea din mediul online. Pentru că a trăit o experiență unică în casa sezonului 9 Mireasa, tânără a hotărât să vorbească despre „călătoria” de care a avut parte în emisiune.

„Dragii mei,

Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru susținerea și încurajarea voastră în această perioadă petrecută în casa Mireasa. A fost o experiență plină de emoții și învățăminte, iar sprijinul vostru a făcut-o cu atât mai specială. Fiecare mesaj și fiecare gând bun pe care le-am primit, inclusiv scrisorile care ajungeau la mine, m-au încărcat cu energie pozitivă și mi-au adus bucurie.

Deși am părăsit emisiunea, rămân cu amintiri prețioase și cu lecții valoroase pe care le voi prețui mereu. Înțeleg că nu toată lumea a fost de acord cu mine și respect dreptul fiecăruia de a-și exprima opinia. Nu pun răutățile la suflet, ci le privesc ca pe oportunități de a învăța și de a crește.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Vlad, ajuns la capătul răbdării din cauza lui Valentin în timpul task-ului Cabinei Telefonice. De ce a ieșit

Vă mulțumesc din suflet pentru că ați fost alături de mine în această călătorie. Sunt recunoscătoare pentru tot sprijinul de care ați dat dovadă. Vă pup și vă îmbrățișez tare, tare”, a fost mesajul pe care Adriana l-a publicat prin intermediul unui InstaStory.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezon 9. Imagini de la plecarea Adrianei din casă. Ce premieră a avut loc în istoria emisiunii, după eliminarea ... Mireasa sezonul 3. Maria, prima imagine cu soțul său, după dispariția lui. Gestul făcut de fosta concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x