Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 5 iunie 2024. Emoții pentru Vlad. Tânărul a avut nevoie de ajutorul medicilor: „Sună la medic”

Vlad a trecut prin momente dificile aseară. A avut nevoie de intervenția medicilor, după ce a alunecat în baie.

colaj vlad, medic, iuliana și vlad Galerie
Vlad a avut nevoie de medic | Antena 1

Vlad a alunecat în baie și a amețit. Băieții au fost alături de el. Medicii s-au alăturat pentru a se asigura că totul este bine.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 4 iunie 2024. Laura și Albert vorbesc despre viitorul relației lor: „Așa pot să-mi dau seama”

Mireasa sezonul 9, 5 iunie 2024. Emoții pentru Vlad. Tânărul a avut nevoie de ajutorul medicilor: „Sună la medic”

„Sună la medic că am amețit și mi-e rău. M-am lovit la cap!” cere Vlad ajutorul băieților.

Liviu îi aduce un pahar cu apă, iar ceilalți băieți cheamă medicul. Iuliana i se alătură îngrijorată.

„A zis că s-ar putea să fiu anemic”, le spune Vlad băieților, după plecarea medicului. „A zis că nu e normală tensiunea.”

Citește și: Mireasa sezonul 9, 5 iunie 2024. Ce sfaturi i-au dat Maria și Ștefan Elenei. Ea dă o nouă șansă iubirii: „Te văd în viitorul meu”

„Mă înțeapă rău de tot inima”, se plânge tânărul și cheamă din nou medicul pe seară.

„Te asigur că nu ai probleme”, îi spune medicul de la fața locului.

„Sunt lângă tine”, îl asigură Iuliana. „Te iubesc, puiul meu!”

„Vreau să fiu puternic”, spune Vlad. „Am rămas fără salivă.”

Citește și: Mireasa sezonul 9, 4 iunie 2024. Valentin și Elena sunt în pragul despărțirii. Cei doi au luat o pauză: „Ești foarte sufocantă”

Simona îi recomandă să nu mai bea atât de multă cafea, precum și să-și ajusteze dieta.

Iuliana s-a îngrijorat pentru iubitul ei.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 4 iunie 2024. Alexandru a decis să țină distanța față de anumiți concurenți: „Dacă tu vrei situația asta...”

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Giovana, Sese și Hurrem Selina, imagine superbă de familie, cu puțin timp înainte de nașterea băiețelului

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 9, 5 iunie 2024. Ce sfaturi i-au dat Maria și Ștefan Elenei. Ea dă o nouă șansă iubirii: „Te văd în viit... Mireasa sezonul 9, 5 iunie 2024. Liviu a câștigat o noapte la hotel. El și Delia au petrecut o noapte împreună la Bușten...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță Miercuri, 26.06.2024, 09:29
Citește și
x