Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 6 iunie 2024. Antonia și doamna Daniela, discuții tensionate: „Sentimentele mele față de tine s-au schimbat”

Antonia și doamna Daniela și-au spus tot ce aveau de spus. Dezamăgirile și neînțelegerile au venit și dintr-o parte și din alta.

colaj doamna daniela și antonia Galerie
Antonia și doamna Daniela au avut o discuție aprinsă | Antena 1

Antonia și doamna Daniela au dat cărțile pe față. Cele două au avut multe de discutat și nu s-au oprit până ce nu și-au spus tot.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 5 iunie 2024. Liviu a câștigat o noapte la hotel. El și Delia au petrecut o noapte împreună la Bușteni

Mireasa sezonul 9, 6 iunie 2024. Antonia și doamna Daniela, discuții tensionate: „Sentimentele mele față de tine s-au schimbat”

„Să se trezească într-o dimineață și să i se schimbe sentimentele”, îi mărturisește Antonia singura ei frică în relația cu doamna Daniela.

„Punctul meu sensibil maxim este Cristian. Atenția mea este asupra lui și la sentimentele pe care el le deszvoltă”, spune doamna Daniela.

„Suntem doi în relația asta”, intervine Antonia.

„Sentimentele mele față de tine s-au schimbat”, îi mărturisește doamna Daniela. „De ce ai frici? Dacă ție îți este frică de mine, eu traduc că ție îți este frică de tine.”

„Frică este un cuvânt prea mare. (...) Mama mea îmi oferă tot timpul suport”, răspunde Antonia.

„Eu pot să-ți ofer suport condiționat în condițiile în care nu-mi pasă de tine. În momentul în care încep să dezvolt sentimente (...), eu mă implic. (...) S-a rupt de tine. Mi-am dat seama că, de fapt, nu ești cea care crezi că ești. Și în momentul ăsta mă retrag”, spune mama lui Cristian. „Eu nu mai cred în tine!”

„N-am mai vrut să accept această morală (...) N-am auzit niciodată un cuvânt bun”, spune Antonia.

„Este vorba de viața fiului meu, iar eu cu lucrurile ăstea nu mă joc”, replică doamna Daniela.

Femeia este nemulțumită de atitudinea Antonei.

„De fiecare dată când vorbiți cu Cristian simt că trebuie să plec”, îi spune tânăra. „Analizați prea mult. (...) Mi-ați oferit multe înțepături de-a lungul timpului.”

Antonia crede că doamna Daniela așteaptă să se saboteze singură.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 5 iunie 2024. Emoții pentru Vlad. Tânărul a avut nevoie de ajutorul medicilor: „Sună la medic”

„N-am fost niciodată băiatul mamei!” spune Cristian, după discuția iubitei sale cu mama sa. „Toate deciziile le-am luat de unul singur.”

„Lui tata îi place de Antonia și asta este scăparea mea”, continuă el. „I-am luat șansa vreodată, doamna Daniela, ca să-i dau o șansă? (...) De fapt, sunteți foarte deștepte, dar prea deștepte.”

„Eu o înțeleg pe doamna Daniela”, intervine Antonia. „Doamna Daniela, când își formează o idee, nu poți să i-o schimbi.”

Tânăra mărturisește că atunci când și-a scrijelit numele alături de cel al lui Cristian s-a gândit că mama iubitului său o să interpreteze greșit, gândindu-se la momentul în care și-a scrijelit numele alături de Valentin.

„Cristian te-a redus pe tine la tăcere”, îi spune doamna Daniela.

„Pur și simplu, mi-am dat seama că a fost o greșeală să fiu așa”, răspunde Antonia. „Nu înțeleg ce scop ascuns credeți că am.”

Citește și: Mireasa sezonul 9, 5 iunie 2024. Ce sfaturi i-au dat Maria și Ștefan Elenei. Ea dă o nouă șansă iubirii: „Te văd în viitorul meu”

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

Citește și: O mai ții minte pe Isidora de la Mireasa? Ce mai face și cum arată acum fosta concurenta. Tânăra a reușit să-și găsească perechea

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 9, 6 iunie 2024. Albert și Laura despre căsătorie și logodnă. Tânărul nu-și dorește nici logodnă, nici c... Mireasa sezonul 9, 6 iunie 2024. Delia și Liviu, discuție despre copii și viitorul familiei. Ce-și dorește tânăra cu ard...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță Miercuri, 26.06.2024, 09:29
Citește și
x