Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 7 februarie 2024. Ce au discutat Șervan și Valentina, după ce tânărul a vorbit despre ocupația fetei

Șervan a vorbit despre ocupația Valentinei, iar fata s-a arătat deranjată de toate discuțiile cu referire la ea. Concurentul Mireasa s-a gândit cum ar putea să-i afecteze imaginea în viața profesională dar și în cea familială, o posibilă relație cu cineva care face conținut pentru adulți.

Colaj cu Șervan și Valentina Galerie
Șervan a vorbit despre ocupația Valentinei, iar fata s-a arătat deranjată de toate discuțiile cu referire la ea. | Antena 1

„Job-ul ei e imoral. Știu că familia mea n-ar vrea. Ăsta e și motivul pentru care nicio mama nu a ales-o pe ea. La job-ul meu și eu sunt o persoană publică și ar pica prost pentru mine. I-am spus că vreau să încerc o relație cu ea”, le-a spus Șervan băieților.

Imediat după ce a văzut imaginile, Valentina era vizibil afectată:

„Nu vreau să vorbesc. Deja se exagerează pe subiectul ăsta. Se exagerează cu asta că nu m-au ales mamele”, a spus fata.

Șervan i-a cerut scuze Valentinei și a inițiat un dialog.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 7 februarie 2024. Cum a reacționat Albert când a văzut imagini cu Antonia și Valentin ținându-se de mână

Ce au discutat Valentina și Șervan, la scurt timp după ce băiatul a spus mai multe lucruri negative despre ocupația fetei: „Ești ciudat! Ba vrei, ba nu vrei”

Șervan: Scuze pentru astăzi. Am dat-o în bară. Poți trece peste asta, chiar dacă a fost penibil tot?

Valentina: Nu știu dacă mă așteptam la asta.

Șervan: Am spus lucruri la nervi.

Valentina: Ești ciudat! Ba vrei, ba nu vrei. Ba zici că tu ești mama răniților și că-ți afectează munca, ba îți afectează familia. Până să zici că vrei ai înșirat un million de motive pentru care n-ai vrea. Eu am început să fac lucrul ăsta dintr-o nevoie mai mare de bani.

Întrebați în ce stadiu sunt acum, cei doi au răspuns: „Comunicăm”

„Eu consider că pentru Șervan contează foarte mult părerea celorlalți”, a spus Valentina.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Doamna Carmen a izbucnit în lacrimi în direct. Reacții la rece după ce Silviu a intrat în cursa de eliminare

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 9, 7 februarie 2024. Cum a reacționat Albert când a văzut imagini cu Antonia și Valentin ținându-se de m... Mireasa, sezon 9. Părinții Andradei au venit la Mireasa, Capriciile Iubirii. De ce a părăsit Antonia platoul. Concluzia ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x