Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 7 iunie 2024. Cine este cel mai puternic cuplu din casă. Dar cel mai slab. Concurenții au votat

Cuplurile din casa Mireasaa, sezonul 9, au votat cel mai puternic cuplu, dar și pe cel mai slab: „Cine credeți că este compatibil. Cine ar avea șanse să fie cel mai puternic”

colaj simona gherghe, cuplurile mireasa 9, albert și laura Galerie
S-au votat cel mai puternic și cel mai slab cuplu din casa Mireasa, sezonul 9 | Antena 1

Cele șapte cupluri rămase în casă au votat, fără să țină cont de prietenii. Aceștia și-au argumentat alegerile atât pentru cel mai puternic, cât și pentru cel mai slab cuplu.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Zain, apariție surpriză alături de iubita lui, la petrecerea lui Antonio. Cum a arătat Iulia

Mireasa sezonul 9, 7 iunie 2024. Cine este cel mai puternic cuplu din casa Mireasa, sezonul 9. Dar cel mai slab. Concurenții au votat

Fetele și băieții din casa Mireasa au votat pentru cel mai puternic și pentru cel mai slab cuplu, după cum urmează:

Citește și: Mireasa sezonul 9, 5 iunie 2024. Cristina și Alexandru au aniversat patru luni de relație într-un cadru deosebit:„Datorită ție...”

Alexandru și Cristina

Au votat ca fiind cel mai puternic cuplu: Ștefan și Maria

Au votat ca fiind cel mai slab cuplu: Vlad și Iuliana

Ei au argumentat alegerile astfel:

„Au gestionat bine tensiunile”, spune Cristina despre Ștefan și Maria.

„Nu mi se pare că au arătat puterea lor și cât de uniți sunt”, argumentează Alexandru despre Vlad și Iuliana.

Liviu și Delia

Au votat ca fiind cel mai puternic cuplu: Alexandru și Cristina.

Au votat ca fiind cel mai slab cuplu: Iuliana și Vlad.

Ei au argumentat alegerile astfel:

„Alex și Cristina au arătat foarte multe de-a lungul acestei emisiuni. Ei în schimb au unele lucruri pe care nu le spun”, susține Liviu despre cuplul ales.

„Are un comportament diferit în casă”, susține Delia despre Iuliana.

Valentin și Elena

Au votat ca fiind cel mai puternic cuplu: Alexandru și Cristina.

Au votat ca fiind cel mai slab cuplu: Iuliana și Vlad.

Ei au argumentat alegerile astfel:

„Alex și Cristina, ei au demostrat că se iubesc”, spune Elena.

„Vlad cu Iuliana... am dubii mari la Iuliana. Nu cred că va ține relația lor și în afara casei”, susține Valentin.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 5 iunie 2024. Liviu a câștigat o noapte la hotel. El și Delia au petrecut o noapte împreună la Bușteni

Ștefan și Maria

Au votat ca fiind cel mai puternic cuplu: Alexandru și Cristina.

Au votat ca fiind cel mai slab cuplu: Albert și Laura.

Ei au argumentat alegerile astfel:

„Cel mai longeviv cuplu. Au demonstrat că se iubesc. (...) Pe Laura o vedem implicată și că are sentimente, dar (...) nu cred că va ține relația afară”, susține Maria în legătură cu alegerile făcute.

Albert și Laura

Au votat ca fiind cel mai puternic cuplu: Alexandru și Cristina.

Au votat ca fiind cel mai slab cuplu: Cristian și Antonia .

„La cel mai puternic cuplu, (...) s-a văzut clar că se iubesc”, susține Laura.

Ei au argumentat alegerile astfel:

„Am votat Cristian și Antonia pentru ultima perioadă (...) pentru tot ceea ce se întâmplă”, susține Albert. „Și doamna Daniela are foarte multe nedumeriri.”

Cristian și Antonia

Au votat ca fiind cel mai puternic cuplu: Ștefan și Maria.

Au votat ca fiind cel mai slab cuplu: Albert și Laura.

Ei au argumentat alegerile astfel:

„Am ales Maria și Ștefan pentru că sunt mai multe cupluri puternice. (...) La cel mai slab, nu am considerat practic cel mai slab, ci cel mai recent”, argumentează Antonia.

Vlad și Iuliana

Au votat ca fiind cel mai puternic cuplu: Cristian și Antonia.

Au votat ca fiind cel mai slab cuplu: Albert și Laura.

Ei au argumentat alegerile astfel:

„Cristian și Antonia au avut foarte multe discuții. (...) Cel mai slab pentu că e cel mai proaspăt și nu s-au cunoscut”, argumentează Vlad.

Publicul poate vota de acum cel mai slab cuplu din casa Mireasa, dintre toate cele șapte cupluri, până în gala de vinerea viitoare. Cuplul desemnat va intra în cursa de eliminare.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 5 iunie 2024. Emoții pentru Vlad. Tânărul a avut nevoie de ajutorul medicilor: „Sună la medic”

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 5 iunie 2024. Ce sfaturi i-au dat Maria și Ștefan Elenei. Ea dă o nouă șansă iubirii: „Te văd în viitorul meu”

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 7 iunie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii... Mireasa sezonul 9, 7 iunie 2024. Simona Gherghe a făcut anunțul! Când va avea loc marea finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x