Antena Căutare

Mireasa, sezonul 9. Alături de cine s-a pozat Antonia după eliminarea din casa show-ului matrimonial. Ce a publicat în online

Antonia și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o postare îndrăzneață, după eliminarea de la Mireasa sezonul 9. Se pare că tânăra a ascultat de sfaturile iubitului său și a petrecut timp alături de o persoană apropiată.

Galerie
Antonia și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o postare îndrăzneață, după eliminarea de la Mireasa sezonul 9 | Antena 1

Antonia continuă să facă furori pe contul de Instagram odată cu eliminarea de la Mireasa, sezonul 9. Iubita lui Cristian Marinescu s-a lăsat pozată într-o ipostază sexy, iar mai apoi a publicat imaginea în mediul online.

Înainte să plece din casa show-ului matrimonial, concurentul a avut grijă să-i dea câteva sfaturi partenerei sale pentru săptămâna în care o să lipsească de lângă ea. Tânărul i-a spus să se distreze și să iasă în oraș cu persoanele dragi, dar în niciun caz să sufere.

Despărțirea de iubitul său a fost destul de grea. Antonia i-a oferit lui Cristian Marinescu o mulțime de îmbrățișări și săruturi înainte să iasă pe poarta reality show-ului. Odată ajunsă acasă, fosta concurentă de la Mireasa nu a uitat de jumătatea ei care se află încă pe platourile de filmare.

Citește și: Mireasa, sezonul 9. Ce a publicat Antonia în mediul online după eliminare. Cum și-a emoționat susținătorii

Articolul continuă după reclamă

Pentru a-și exprima sentimentele în privința lui Cristian Marinescu, tânăra a publicat un videoclip de-a dreptul emoționant pe contul de Instagram. Deși are doar două zile de când a fost eliminată din competiție, Antonia îi duce dorul partenerului său.

Cu cine s-a văzut Antonia după ce a fost eliminată din casa Mireasa, sezonul 9

Odată cu revenirea acasă, Antonia a ținut cont de toate cuvintele pe care Cristian i le-a spus înainte să plece din emisiune. Așadar, nu a mai stat pe gânduri și s-a văzut cu o prietenă.

Pentru că și-a reluat activitatea din mediul online, tânăra nu a ezitat să publice o imagine ce i-a surprins pe susținătorii săi. Aceasta s-a lăsat fotografiată într-o ipostază sexy, lăsându-și la vedere abdomenul.

Postarea a atras rapid atenția oamenilor din mediul online. Un lucru este cert, Antonia încearcă să petreacă mai mult timp alături de persoanele dragi până își va revedea iubitul.

Citește și: Mireasa, sezonul 9. Ce a putut să spună Antonia înainte să plece din casa show-ului matrimonial. Replici dure la adresa colegilor

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa, sezonul 4. Cum arată verigheta purtată de Petrică după nunta cu Ela. Ce mesaj a transmis tânărul în online... Mireasa, sezonul 8. Detaliul care i-a făcut pe susținători să creadă că Ana și Daniel s-au despărțit. La ce gest a apela...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei! Vineri, 04.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x