Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Mesajul postat de Cristi după eliminare. Ce a anunțat în urmă cu scurt timp

Cristi a postat un mesaj după ce a fost eliminat de la Mireasa. Ce a anunțat în urmă cu scurt timp fostul concurent din sezonul 9.

cristi si eliza de la mireasa la capriciile iubirii Galerie
Cristi a postat un mesaj după ce a fost eliminat de la Mireasa. Ce a anunțat în urmă cu scurt timp fostul concurent din sezonul 9. | Antena 1

Cristi a fost eliminat în Gala de vineri, 15 martie 2024, de la Mireasa sezonul 9. A fost aplaudat când părăsea casa și băieții chiar l-au ridicat pe brațe.

”E și felul meu de a fi. Sunt un om lipicios. Când și ei aveau glume, când simțeam că e prea mult, deja puneam limite. Le ziceam întotdeauna când nu-mi plăcea ceva. I-am obișnuit și cu glumele mele, și cu fetele la fel. Și cu Antonia ce am avut, dar tot ne-am înțeles bine, îmi cerea sfaturi.”, a zis Cristi câteva minute mai târziu, la Mireasa Capriciile Iubirii.

El a afirmat că nu regretă nimic din tot ce a făcut în casa Mireasa, nici măcar că nu s-a apropiat de nicio fată.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Familia lui Liviu, în platoul Capriciile Iubirii. Ce părere au verișorii despre Iuliana

Mesajul postat de Cristi după eliminarea de la Mireasa

La o zi de la eliminare, Cristi a postat un mesaj în social media. Iată ce avut de zis fostul concurent al sezonului 9 Mireasa.

”Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru mesajele frumoase pe care mi le-ați transmis! Vă doresc multă sănătate tuturor și putere de muncă. Diseară o să ne vedem live pe contul meu de Instagram. Vă pup și vă îmbrățilez, oameni faini”, a scris Cristi pe contul lui de Instagram.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Citește și: Ce legătură există între Alexandru de la Mireasa și Marinela Mavrodin de la Insula Iubirii. Acesta i-a cerut ajutorul pentru cursă

Mireasa sezonul 9. Doamna Daniela susține că vrea ca Laura și Cristian să se certe: ”Să izbucnească, să vedem despre ce ... Mireasa sezonul 9. Ce a spus Cristi despre Eliza, după ce a ieșit din competiție: ”Nu plâng, am emoții. Doar atât”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x