Antena Căutare

Mireasa, sezonul 9. Ce anunț a făcut Antonia înainte cu trei zile de Marea Finală: „Știu că am promis”. Ce mesaj a transmis

Antonia, fosta concurentă din sezonul 9 Mireasa, a făcut un anunț important pentru susținătorii săi înainte cu trei zile de Marea Finală a show-ului matrimonial. Aceasta a transmis un mesaj în mediul online.

Galerie
Antonia, fosta concurentă din sezonul 9 Mireasa, a făcut un anunț important pentru susținătorii săi înainte cu trei zile de Marea Finală a show-ului matrimonial | Antena 1

Antonia, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 9, a făcut o postare neașteptată în mediul online înainte cu trei zile de Marea Finală. Tânăra a fost eliminată din competiția show-ului matrimonial în ultima gală.

De când a ajuns acasă, iubita lui Cristian Marinescu continuă să își surprindă prietenii virtuali cu pozele și videoclipurile sale de pe Instagram. Aceasta și-a reluat rapid activitatea din mediul online odată cu ieșirea din emisiune.

Chiar dacă nu a plecat de mult de pe platourile de filmare ale reality show-ului, Antonia îi simte lipsa partenerului său. Tânăra și-ar fi dorit să meargă acasă alături de Cristian Marinescu, însă publicul a luat decizia finală pentru cuplul lor.

Citește și: Mireasa, sezonul 9. Ce îndemn are Cristian pentru Antonia pentru Marea Finală. I-a transmis un mesaj în live

Articolul continuă după reclamă

Înainte cu trei zile de Marea Finală a sezonului 9 Mireasa, fosta concurentă a făcut un anunț important pentru toți cei care au apreciat-o și susținut-o. Iubita lui Cristian Marinescu le-a cerut prietenilor virtuali să aibă răbdare.

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9

Antonia a ținut să le transmită un mesaj susținătorilor înainte de ultima ediție din Mireasa, sezonul 9. Aceasta a dat vestea că nu va face live până când iubitul ei nu va ieși din casa show-ului matrimonial.

Citește și: Mireasa, sezonul 9. Alături de cine s-a pozat Antonia după eliminarea din casa show-ului matrimonial. Ce a publicat în online

„Știu că am promis live, dar o să fac asta după finală, să fim amândoi. În caz că aveți întrebări, să poată răspundă și el. Mai aveți răbdare câteva zile”, a scris Antonia în dreptul unui InstaStory.

Se pare că tânăra abia așteaptă să își revadă iubitul. Mai mult, aceasta nu își dorește să intre live fără Cristian Marinescu. Astfel, cei doi vor putea răspunde la toate curiozitățile susținătorilor împreună, după Marea Finală a sezonului 9 Mireasa de pe 12 iulie 2024.

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 9 Mireasa

Finala Mireasa sezonul 9 este pe 12 iulie 2024. Patru cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT. Alexandru și Cristina, Ștefan și Maria, Vlad și Iuliana, Liviu și Delia sunt cuplurile care și-au depus actele pentru căsătorie.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Doar unul dintre cupluri va fi însă desemnat câştigătorul celui de-al nouălea sezon Mireasa şi al marelui premiu, în direct, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Regulamentul spune că, după oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 9.

Mireasa, sezon 4. Cum a reacționat Ion Șaulescu după ce a văzut ce a făcut Valentin la petrecerea burlacilor: „Nu m-a în... Mireasa sezon 9, 10 iulie 2024. Ce a spus Maria despre faptul că ea și Ștefan nu au susținători pentru Finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x