Antena Căutare

Mireasa, sezonul 9. Ce îndemn are Cristian pentru Antonia pentru Marea Finală. I-a transmis un mesaj în live

Cristian i-a transmis un mesaj iubitei sale după ce aceasta a spus că nu e hotărâtă dacă îi va fi alături în Marea Finală a sezonulu 9 Mireasa. Cum a reacționat băiatul.

Mireasa, sezonul 9. Ce îndemn are Cristian pentru Antonia pentru Marea Finală. I-a transmis un mesaj în live Galerie
Cristian i-a transmis un mesaj iubitei sale după ce aceasta a spus că nu e hotărâtă dacă îi va fi alături în Marea Finală a sezonului 9 Mireasa | Antena 1

Antonia a părăsit Mireasa, sezonul 9 cu doar o săptămână înainte de Marea Finala. Înainte de a se despărtă tânăra și Cristian au petecut câteva clipe împreună. Cei doi și-au făcut declarații de dragoste și promisiuni de viitor, iar plecarea ei a fost încărcată de emoție.

Deși totul a decurs foarte lin, în ediția din 8 iulie 2024, Simona Gherghe i-a adus lui Cristian o veste din afara casei. Prezentatoarea i-a dezvăluit că deși inițial fata a acceptat să se întoarcă în Marea Finală pentru a fi alături de el, în mediul online, ea a dezvăluit că nu este hotărâtă.

Ce mesaj i-a transmis Cristian iubitei lui în emisia live

Întrebat ce părere are despre faptul că e posibil să nu o aibă alături pe Antonia, Cristian s-a arătat extrem de înțelegător. Cu toate acestea, băiatul a ținut să îi transmită un îndemn.

„E alegerea ei. Îndemnul meu e să vină. Probabil are aumire frustrări și comportamentul ezitant pe care îl are. Vino, iubita mea, te aștept cu cel mai mare drag. Și azi e 8. La mulți ani”, a ținut să-i transmită acesta făcând referire la aniversarea lor de cuplu. Tinerii au mai petrecut o aniversare separat.

„La mulți ani!”, le-a transmis și Simona Gherge care l-a felicitat pe băiat pentru mesajul transmis.

La rândul ei, doamna Daniela a spus că de data aceasta în vede pe Cristian „liniștit, împăcat cu situația. Nu am apucat să vorbim pentru că mamele au fost plecate și ușile doar ce s-au deschis”

„Totul depinde de ei”, a mai spus mama băiatului despre viitorul cuplului.

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 9 Mireasa

Finala Mireasa sezonul 9 este pe 12 iulie 2024. Patru cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT. Alexandru și Cristina, Ștefan și Maria, Vlad și Iuliana, Liviu și Delia sunt cuplurile care și-au depus actele pentru căsătorie.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Doar unul dintre cupluri va fi însă desemnat câştigătorul celui de-al nouălea sezon Mireasa şi al marelui premiu, în direct, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Regulamentul spune că, după oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 9.

Pentru a intra în posesia premiului, concurenții finaliști vor realiza și vor transmite, la solicitarea Organizatorului, în scopul prezentării în emisiune și în toate mediile de comunicare a conținutului emisiunii, materiale audio-video și foto înregistrate sau realizate de aceștia după încheierea emisiunii pentru a reflecta viața de cuplu sau momentele trăite împreună pe o durată totală de 6 luni de la data difuzării ultimei ediții a emisiunii în care au participat.

Mireasa, sezon 9. Cu cine spune Antonia că va păstra legătura în afara competiției și pe cine susține în Finală... Mireasa, sezonul 9. Valetin s-a dezlănțuit la petrecerea burlacilor cu o animatoare pe care o cunoștea. Cum a reacționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x