Antena Căutare

Mireasa, sezonul 9. Ce își dorește să facă Laura odată cu ieșirea din emisiune. Îl include și pe Albert în planurile sale

Laura a vorbit despre planurile pe care le are odată cu ieșirea din casa Mireasa sezonul 9. Se pare că aceasta își dorește să facă mai multe lucruri, după Finala show-ului matrimonial.

Galerie
Laura a vorbit despre planurile pe care le are odată cu ieșirea din casa Mireasa sezonul 9 | Antena 1

Laura, Albert, Delia, Liviu și doamna Mariana au fost invitați la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a discuta pe baza unui material care are în prim plan căsătoria. Cei doi tineri logodiți, Delia și Liviu, așteaptă cu nerăbdare să își unească destinele în fața ofițerului de stare civilă.

Se pare că și Laura este la fel de nerăbdătoare, chiar dacă nu are un partener. Aceasta a dezvăluit că vrea să își aleagă o rochie spectaculoasă pentru a arăta cât mai bine în Marea Finală a show-ului matrimonial.

„Tu trebuie să arăți bombiță, serios vorbesc. Nu știi de unde sare iepurele. Sunt multe povești de iubire care au plecat de la o nuntă. Te duci supărată și te întorci veselă. N-ai de unde să știi, trebuie să fii bombiță”, i-a spus Gabriela Cristea tinerei.

Citește și: Mireasa, sezonul 8. Detaliul care i-a făcut pe susținători să creadă că Ana și Daniel s-au despărțit. La ce gest a apelat tânărul

„Poate prinzi și buchetul”, a adăugat doamna Mariana.

„Eu am niște prieteni care vor fi invitați, dacă se poate. Deci vezi cu ce te îmbraci! Cine știe, nu pot să zic mai multe”, a mărturisit Liviu.

Ce planuri are Laura după Finala Mireasa sezonul 9

Laura a scos la iveală faptul că o să meargă acasă după Marea Finală de la Mireasa sezonul 9, care va avea loc pe data de 12 iulie 2024. Mai mult, tânăra nu va pleca singură, ci însoțită de Delia și Liviu.

„Ei vor rămâne la mine și vom ieși prin oraș. Aș vrea să ies și cu doamna Mariana, și cu Albert dacă vrea”, a dezvăluit tânăra.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Cum arată verigheta purtată de Petrică după nunta cu Ela. Ce mesaj a transmis tânărul în online

„Pe mama oricum va veni tata să o ia și să o ducă acasă pentru că îi este foarte dor de ea. Deja cred că îi simte lipsa foarte mult”, a completat Albert în glumă.

De asemenea, Laura a mai declarat că își dorește să-l cunoască pe Matei, cel de la care a primit cadouri în casa show-ului matrimonial.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa, sezonul 8. Detaliul care i-a făcut pe susținători să creadă că Ana și Daniel s-au despărțit. La ce gest a apela... Mireasa, sezon 5. Lucy Grigor a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Când au stabilit data nunții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei! Vineri, 04.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x