Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 27 mai 2024. Antonia nu mai vrea să plece acasă. Cristian crede că doamna Daniela ar trebui să se retragă

Antonia a vrut să lămurească situația dintre ea și Cristian. De ce a insitat concurenta asupra discuțiilor anterioare!

Galerie
Antonia nu mai vrea să plece acasă. Concurenta crede că lui Cristian îi este greu să se deschidă | Antena 1

Antonia a fost extrem de confuză cu privire la relația lor și a ținut să deschidă din nou subiectul fără să se gândească la consecințe.

Ștefan i-a reamintit că el nu își dorește căsătorie, dorindu-și să se cunoască mai bine afară.

Citește și: Mireasa sezon 9, 27 mai 2024. Maria și Ștefan, despărțire și împăcare la final de săptămână: „Înghit eu prea multe!”

Iată de ce a fost din nou dezamăgită Antonia!

Mireasa sezon 9, 27 mai 2024. Cristian crede că doamna Daniela ar trebui să se retragă, iar Antonia să se detașeze

Încercând să afle cum vede Cristian situația, Antonia îi exemplifică:

„Știi cum mă simt eu? Ca și cum doar tu ești cel mai important, ca și cum doar tu contezi!”

De asemenea, concurenta a încercat să obțină un răspuns de la iubitul ei la întrebarea dacă ar putea să o pună pe ea pe primul loc înaintea tuturor, dar nu a auzit ce și-a dorit.

„E normal că nu simți să faci asta, dacă tu nu iubești!”, îi spunea Antonia.

Cu toate acestea, Cristian a părut extrem de rece, încercând să afle de la iubita lui ce ar vrea ea să schimbe la el.

„Îți pasă cu adevărat de mine?” a întrebat concurentul de 3 ori, în timp ce Antonia a ezitat răspunsul.

„E prima oară când m-am gândit dacă suntem potriviți și dacă trebuie să încheiem relația aceasta, dar e prea devreme! Eu te-aș iubi indiferent. Te iubesc, e adevărat, și am simțit-o destul de devreme. Nu vreau să iubesc o persoană care nu mă iubește înapoi. E o povară sufletească, de aceea m-am gândit dacă e mai bine să ne despărțim.” a spus concurenta.

Cristian îi reamintește că ea nu i-a spus niciodată cele două cuvinte, iar Antonia ezită din nou să răspundă.

În ediția din 27 mai, concurenta a realizat că nu vrea să plece acasă și motivează că trebuie să se obișnuiască cu faptul că el nu verbalizează niciodată sentimentele pe care le are.

„Mama ar trebui să se retraga mai mult, Antonia ar trebui să vadă cu mai multă detașare, că mama nu vrea să îi facă vreun rău și, mai departe, este vorba despre noi doi” a transmis Cristian.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Reacția la cald a Ionelei după ce a fost eliminată. "A fost o experiență foarte frumoasă, dar până la urmă..."

Mireasa sezon 9, 27 mai 2024. Maria și Ștefan, despărțire și împăcare la final de săptămână: „Înghit eu prea multe!”... Mireasa sezon 9,27 mai. Mama lui Cristian a răbufnit. Doamna Daniela i-a spus Antoniei că nu îi este nici psiholog, nici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x