Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Cu ce fost concurent s-a întâlnit Valentina după eliminare. Fanii au fost surprinși să-i vadă împreună

Valentina a fost eliminată în urmă cu câteva zile de la Mireasa. De atunci, tânăra a făcut mai multe live-uri. În unul dintre ele apare alături de un fost concurent din sezonul 9.

colaj de imagini cu valentina si andrei de la mireasa Galerie
Valentina a fost eliminată în urmă cu câteva zile de la Mireasa. De atunci, tânăra a făcut mai multe live-uri. În unul dintre ele apare alături de un fost concurent din sezonul 9. | Antena 1

Valentina și Andrei de la Mireasa sezonul 9 au ieșit să stea de vorbă. Cu această ocazie, au făcut un live.

În parcarea unui hipermarket, cei doi au stat în mașină și au răspuns la întrebările curioșilor.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Giovana și Sese au aflat sexul bebelușului. Cei doi ne-au spus dacă e fetiță sau băiat

Mireasa sezonul 9. Cu ce fost concurent s-a întâlnit Valentina după eliminare. Fanii au fost surprinși să-i vadă împreună

După ce a ieșit de la Mireasa, Valentina s-a văzut cu un fost concurent de la Mireasa sezonul 9. Nu este vorba despre Șervan, ci un alt băiat.

Andrei Zănoagă, fiul doamnei Nicoleta, s-a întâlnit în Focșani cu Valentina. Iată ce au răspuns când cineva i-a întrebat dacă sunt într-o cunoaștere.

”Am ieșit la un date low budget”, s-a amuzat Andrei. ”Suntem în Focșani, orașul tuturor posibilităților”, au mai adăugat cei doi. ”Nu suntem un cuplu”, au zis cei doi, care au mai specificat că nu e cazul să confunde lucrurile.

Valentina a spus că nu ține legătura cu Șervan, dar Andrei discută cu fostul concurent.

Citește și: Mireasa sezon 8. Sergiu, primele declarații după ce s-a zvonit că are o altă relație. Luiza a negat că sunt împreună

Valentina a afirmat că nu își dorește o relație cu Șervan

La Mireasa Capriciile Iubirii, Șervan a explicat de ce a mers țintă la Valentina și abia i-a mai dat drumul din brațe. ”Te iau cu mine”, i-a zis el.

”Cum Valentina trebuia să plece, eu nu mai aveam niciun folos aici. Adică nu voiam să fac o relație de dragul de a face una. Sincer, nu m-am văzut cu vreo altă fată. Tot entuziasmul ăsta nu era că plec din casă, mai mult era pentru că o să-mi văd familia și prietenii. Ideea este că nu-mi place să arăt un pic de tristețe în momente mai triste”, a spus Șervan.

Întrebat de ce a mers la Valentina și a luat-o în brațe, el a punctat: ”Da, pentru că îmi place de ea și de asta. Chiar aș vrea să mă văd cu ea în afara casei. Simt că vom fi mai sinceri și mai deschis eu față de ea, că aici nu prea am reușit să fac chestia asta”.

Valentina însă nu dorește nimic cu Șervan: ”Ne-am luat la revedere și nu vreau să-mi exprim și nici nu cred că aș putea. În calitate de prieteni, da, poate o să ieșim la o cafea. Știu că așa pornește totul, de la o prietenie, dar nu vreau, nu-mi doresc...”.

Mireasa sezon 8. Sergiu, primele declarații după ce s-a zvonit că are o altă relație. Luiza a negat că sunt împreună... Mireasa, sezon 9. Delia, în lacrimi când și-a auzit tatăl. Ce a spus el la scurt timp după ce fata și Dediș au oprit cun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x