Antena Căutare

Mireasa sezon 8. Sergiu, primele declarații după ce s-a zvonit că are o altă relație. Luiza a negat că sunt împreună

Sergiu neagă că ar avea o relație cu o fostă concurentă de la Mireasa sezonul 8. Spune că e singur.

Mireasa sezon 8. Sergiu, primele declarații după ce s-a zvonit că are o altă relație. Luiza a negat că sunt împreună Galerie
Sergiu neagă că ar avea o relație cu o fostă concurentă de la Mireasa sezonul 8. Spune că e singur. | Antena 1

După o perioadă de tăcere, Sergiu a făcut un live pentru a clarifica zvonurile că ar avea o nouă relație după despărțirea de Madi.

S-a speculat că noua iubită ar fi chiar o fostă concurentă din sezonul 8 Mireasa, Luiza. Pentru că Madi și Sergiu nu au negat, aceasta a ieșit în față și a spus lucrurilor pe nume.

Citește și: Ce spune Madi despre o presupusă relație a lui Sergiu cu o fostă concurentă din sezonul 8 Mireasa:”Dumnezeu le așează cum vrea el”

”Vreau să lămuresc postarea de dinainte și să spun că nu este adevărat nici măcar 1%. Acești doi nesimțiți, că altfel nu îi pot numi, nici măcar nu vin în față să afirme că așa ceva nu este adevărat, cât timp eu nu am vorbit cu Sergiu nici măcar după ce am ieșit din casă, nici măcar când era cu Madi.

Doar lui Madi i-am scris și nici nu mi-a răspuns cât timp a fost în spital. Se vede cât de prietenă mi s-a dat. Nu pot să spun foarte mult acum pentru că eu sunt la job, nu fac live-uri pe Facebook, Instagram, Tiktok pentru că nu această meserie este de mine. Așa că o să fac zilele următoare un live în care vreau să specific, mai în amănunt, tot ce se întâmplă și chiar cu dovezi.

Nu m-aș uita niciodată la un bărbat ca Sergiu. Nu mă cred cine știe ce, dar, pur și simplu, l-am văzut doar ca pe un prieten. Madi, dacă îmi era prietenă, ne avem pe Instagram, i-am dat mesaj când era la spital și nu mi-a răspuns, putea să mă întrebe dacă e adevărat sau nu. Ce înseamnă prostia asta?! Sergiu și Madi puteau să afirme în orice moment că acest lucru nu e adevărat.”, a zis Luiza pe propriul Instagram.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Giovana și Sese au aflat sexul bebelușului. Cei doi ne-au spus dacă e fetiță sau băiat

Mireasa sezon 8. Sergiu, primele declarații după ce s-a zvonit că are o altă relație. Luiza a negat că sunt împreună

În live-ul său, Sergiu a ținut să puncteze faptul că între doi oameni care s-au iubit și au avut o relație nu poate exista o relație de prietenie.

”Între un fost și o fostă nu au cum să existe relații de prietenie. Exclus așa ceva. Cine zice că există e un om psihopat”, a spus Sergiu. Cineva i-a scris: ”Pare că nu ești singur”.

”Uite că pare, Anamaria.”, a răspuns fostul concurent de la Mireasa sezonul 8. El a negat faptul că are o nouă relație.

”Următorul live nu o să existe, cât de curând. Atât am dorit să fac live-ul ăsta ca să pun stop speculațiilor care au fost făcute zilele trecute, precum că eu aș avea o relație cu o fostă concurentă din casa Mireasa.

Nu e adevărat, deocamdată sunt bărbat însurat, nu-mi doresc în viitorul apropiat să am o relație, mai ales și cu o fostă concurentă. E exclus. Astea sunt bârfe de la un grup de susținere care pe mine mă hăituiesc și vor să facă rău. Plus de asta, îi pătează și imaginea acelei colege din emisiune, nu vreau să dau nume, nu vreau să-i pătez numele”, a spus Sergiu.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Replica Luizei după ce s-a zvonit că formează un cuplu cu Sergiu. Ce spune tânăra

Mireasa, sezon 9. Imagini cu plecarea Georgianei. Ce s-a întâmplat imediat după ce a luat decizia de a merge acasă... Mireasa sezonul 9. Cu ce fost concurent s-a întâlnit Valentina după eliminare. Fanii au fost surprinși să-i vadă împreun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x