Antena Căutare

Mireasa, sezonul 9. Cum a răspuns Albert când a fost întrebat dacă o place pe Maria Lungu. Ce a mărturisit băiatul

Albert a mărturisit dacă Maria Lungu este adevăratul motiv al despărțirii de Laura în ediția de joi, 27 iunie 2024, de la Mireasa - Capriciile Iubirii. Tânăra a vorbit și despre gesturile nepotrivite pe care le-ar fi făcut față de fosta iubită a lui Cristian Marinescu, chiar în preajma partenerei sale.

Colaj cu Albert, Laura și Maria Lungu la Mireasa - Capriciile Iubirii Galerie
Albert a mărturisit dacă Maria Lungu este adevăratul motiv al despărțirii de Laura în ediția de joi, 27 iunie 2024, de la Mireasa - Capriciile Iubirii | Antena 1

În ediția de ieri din Mireasa, 27 iunie 2024, Laura nu s-a mai putut abține și i-a făcut câteva reproșuri lui Albert având în vedere un subiect controversat. Tânăra i-a dezvăluit că a observat privirile pe care băiatul i le-a adresat Mariei Lungu.

„Când a intrat Maria în casă am văzut mai multe priviri, dar în fine. M-am simțit foarte prost în momentul în care petrecerea s-a încheiat, noi ne țineam de mână și mergeam spre casa lor pentru a ne lua la revedere, iar el a întors capul după Maria când urca scările. M-a deranjat foarte tare, atâta tot”, a dezvăluit Laura.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Ce a făcut Maria Lungu la scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa. La ce curiozități a răspuns în online

Înainte de a pleca din casa Mireasa, Maria Lungu a scos la iveală un detaliu care a luat prin surprindere publicul. Se pare că și fosta iubită a lui Cristian Marinescu a observat privirile insistente ale lui Albert.

A fost sau nu Maria Lungu adevăratul motiv al despărțirii de Laura? Cum a răspuns la întrebarea dacă o place pe tânără

În ediția de joi, 27 iunie 2024, de la Mireasa - Capriciile Iubirii, Albert a primit o întrebare directă de la Gabriela Cristea. Prezentatoarea TV a răbufnit și l-a pus pe băiat să ofere un răspuns sincer la curiozitatea care stă pe buzele tuturor.

„Ai simțit ceva pentru Maria? Îți place de Maria?”, a întrebat moderatoarea emisiunii.

„Poftim? Nu! N-are nicio legătură, nu înțeleg treaba asta cu Maria”, a spus Albert.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 27 iunie 2024. Valentin a făcut-o pe Elena să plângă. Ce limite i-a impus tânăra: „Mă doare rău!”

Concurentul a punctat faptul că Maria Lungu nu este motivul despărțirii dintre el și Laura, spunând că au ajuns la separare din cauza nepotrivirii de caracter.

„La fel pot să vă spun, pur și simplu nu mai vedeam acel ceva în relația mea cu Laura, nu ne mai completam. Am simțit lucrurile astea, nu știu unde ne-am pierdut. Cred că totul a pornit de la tensiunile dintre noi de acum două săptămâni. Nu vreau să continui ceva ce cred că ar duce la suferință”, a mai adăugat el la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 8. Sergiu, mesaj cu subînțeles după ce Madi s-a afișat cu noul iubit. Ce a ținut să sublinieze... Mireasa, sezonul 9. Antonia și doamna Daniela și-au adresat cuvinte grele. Gabriela Cristea a intervenit între cele două...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Citește și
x