Antena Căutare

Mireasa, sezonul 9. Mama lui Vlad, intervenție telefonică. Ce părere are despre relația dintre fiul ei și Iuliana

Vlad i-a mărturisit și că i-ar plăcea să se mute în Spania și împreună își făceau planuri de viitor. Amândoi au spus că sunt foarte focusați pe muncă și le place să evolueze pe plan profesional.

colaj vlad si iuliana Galerie
Iuliana și Vlad au fost surpinși de camerele de pe terasă în momente tandre, când Vlad îi spunea că e cea mai frumoasă și că nu poate să își ia ochii de la ea. Iuliana i-a transmis că el este unul dintre cei mai buni oameni pe care ea îl cunoaște. | A1

Iuliana și Vlad au fost surpinși de camerele de pe terasă în momente tandre, când Vlad îi spunea că e cea mai frumoasă și că nu poate să își ia ochii de la ea. Iuliana i-a transmis că el este unul dintre cei mai buni oameni pe care ea îl cunoaște.

Vlad i-a mărturisit și că i-ar plăcea să se mute în Spania și împreună își făceau planuri de viitor. Amândoi au spus că sunt foarte focusați pe muncă și le place să evolueze pe plan profesional.

Mama lui Vlad, sfaturi pentru fiul ei și Iuliana

Amândoi sunt firi extrem de ambițioase și își doresc să găsească mereu ceva ce le place, să muncească pentru a le fii bine tot timpul și să se dezvolte continuu.

Mama lui Vlad a intrat în direct prin telefon și a spus că vrea să vorbească cu copiii ei pentru că acum o consideră și pe Iuliana copilul ei.

Citește și: Mireasa sezon 9, 22 mai 2024. Laura are un admirator secret. Despre cine crede că e vorba. Ce cadouri i-a făcut

Mama lui Vlad a intrat în direct prin telefon și a spus că vrea să vorbească cu copiii ei pentru că acum o consideră și pe Iuliana copilul ei.

Ea le-a dat un sfat important, și anume să aibă încredere în ei, să se sprijine unul pe celălalt și să nu țină seama de toate răutățile.

Doamna Veronica a zis că doar ce vorbise la telefon cu mama Iulianei.

“Este o femeie deosebită. E o mamă care-și iubește copilul foarte mult, cum suntem noi mamele în general. Să nu își facă griji niciunul dintre ei, suntem bine cu toții și îi sprijinim”, a zis mama lui Vlad.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Horia a lansat piesa despre povestea trăită cu Madi înainte de Mireasa. În ce ipostaze apare fata în clip

“Ai început cu spionajul?”, i-a zis Vlad râzând mamei sale.

“Cu alianțele”, a zis Iuliana.

Mama lui Vlad a motivat că a dorit să vorbească cu mama Iulianei pentru că sunt amândouă două mame care își iubesc copiii foarte mult.

Vlad a întrebat-o pe mama lui cum se simte și ce face, iar ea a zis că urmează tratamentul despe care Vlad știe deja și că îi e bine. Mama lui Vlad nu a intrat în casa Mireasa alături de fiul ei din motive de sănătate. Chiar dacă ei sunt singuri acolo, doamna Veronica a vrut că le transmită că le este alături.

“Sufletește sunt alături de voi și eu, și mama Iulianei, și toți”, a spus mama lui Vlad.

Psihologul Eduard Puiu a întrebt-o pe doamna Veronica dacă știe cumva dacă el e lipicios. Doamna Veronica a răspuns pozitiv, spunând că e lipicios cu ea, dar nu l-a văzut niciodată pe Vlad să fie lipicios și afectuos cu fetele.

“Mă uimește ce văd”, a zis mama lui Vlad.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Replica lui Sergiu după videoclipul muzical în care Madi și Horia apar foarte apropiați. Ce a dezvăluit

Legat de o posibilă căsătorie, doamna Veronica a spus că dacă Iuliana și Vlad își doresc ceva serios, ei îi vor sprijini mereu.

“Poți să stai și 30 de ani cu un om și să nu îl cunoști. Ei să trăiască ce au acum frumos”, a mai zis doamna Veronica.

“Până ieșiti voi din casa Mireasa, ei au rezolvat toată nunta”, a zis Gabriela.

Doamna Veronica a zis că cel mai important e ca ei să se iubească.

Mireasa sezonul 8. Replica lui Sergiu după videoclipul muzical în care Madi și Horia apar foarte apropiați. Ce a dezvălu... Mireasa, sezon 7. Daiana și Dani au anunțat sexul copilului: „Încă nu-i 100% sigur, dar…”. Fata a trecut prin clipe difi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x