Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Mamele, front comun împotriva doamnei Carmen: ”E îmbârligătoare și punct”

Mamele de la Mireasa sezonul 9 sunt nemulțumite de atitudinea doamnei Carmen. Acestea susțin că e ”îmbârligătoare”.

colaj de imagini cu doamna carmen si mamele de la mireasa sezonul 9 Galerie
Mamele de la Mireasa sezonul 9 sunt nemulțumite de atitudinea doamnei Carmen. Acestea susțin că e ”îmbârligătoare”. | Antena 1

Doamna Carmen a avut mai multe conflicte în casa Mireasa. Aceasta a discutat aprins cu doamna Maria, în mai multe rânduri. Și cu doamna Floarea a avut neînțelegeri mama lui Silviu. Acum se pare că o altă mamă are probleme cu aceasta.

Mamele de la Mireasa, front comun împotriva doamnei Carmen: ”E îmbârligătoare și punct”

În bucătărie, doamna Ioana, doamna Floarea, Antonia, Valentina și Andrada discutau despre atitudinea doamnei Carmen.

”Ce s-a băgat și m-a pârât repede? Trebuia să mă pârască. Prea e pisăloagă și îmbârligă.”, a afirmat doamna Ioana, mătușa lui Dediș. Ea a continuat: ”E prea îmbârligătoare, se dă pe lângă tine și te descoase, după aceea se duce cu vorba.”

Citește și: Mireasa sezon 9, 30 ianuarie 2024. Cine e Andrada și ce poveste de viață are. Studiază dreptul în Italia

Valentina, care se afla în bucătărie și participa la discuție, a zis: ”Era o emisiune odată, soacra, soacră, poamă acră. Eu nu aș putea să trăiesc cu un om de genul în casă, gen să-mi fie soacră și să stea așa să mă pisălească. Eu înnebunesc, eu trebuie să fiu acolo.”

Doamna Floarea a subliniat că nu ar interveni în relația nepotului și abia i se va simți prezența în casă. Când doamna Ioana a spus că ea vrea să se întoarcă sănătoasă acasă, bunica a atenționat-o să vorbească mai încet: ”Încet că ne aude și iar ne ia de urechi”.

Doamna Ioana: ”E îmbârligătoare și punct”. Discuția a avut loc după ce doamna Carmen și doamna Maria s-au contrat în dormitor.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus!

Mireasa: Capriciile Iubirii, de luni până vineri, de la 19:00 la Antena Stars și pe AntenaPLAY

”Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială. Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a declarat Gabriela Cristea.

Pe durata întregului sezon, aftershow-ul Mireasa - Capriciile iubirii va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție.

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, de la 19.00, cei de acasă pot regăsi în platoul Mireasa - Capriciile iubirii atât concurenții din casă, cât și rudele acestora, dar și prieteni sau chiar fani ai emisiunii. Mai mult, imagini în exclusivitate vor fi prezentate celor de acasă în premieră în cadrul reality show-ului Mireasa - Capriciile iubirii.

Citește și: Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 9. Ele sunt fetele care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1

Mireasa sezonul 5. Primele imagini cu burtica de gravidă a Giovanei. Soția lui Sese este însărcinată cu al doilea copil... Anda de la Mireasa, apariție neașteptată pe Instagram. Fanii nu s-au putut abține: „Te-ai operat? Ce ai schimbat?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x