Antena Căutare

Mireasa, sezonul 9. Mesajul lui Dediș după ce a părăsit competiția show-ului matrimonial. Cum s-a filmat alături de doamna Ioana

În Gala sezonului 9 Mireasa de vineri, 12 aprilie 2024, Dediș a fost votat să părăsească show-ul matrimonial. La scurt timp de la ieșirea lui din competiție, tânărul a transmis un mesaj pentru toți susținătorii lui.

Colaj cu Dediș și doamna Ioana la Mireasa sezonul 9 Galerie
În Gala sezonului 9 Mireasa de vineri, 12 aprilie 2024, Dediș a fost votat să părăsească show-ul matrimonial | Antena 1

Telespectatorii au avut parte de o întorsătură neașteptată în Gala sezonului 9 Mireasa de vineri, 12 aprilie 2024. Fetele au avut o sarcină foarte importantă. Acestea au fost puse să nominalizeze un băiat care să plece acasă.

Printre concurenții care au avut imunitate pentru că s-au clasat pe primele trei locuri în clasamentul publicului se numără Cristian, Liviu și Ștefan. Așadar, ei nu au putut fi votați de concurente.

În cele din urmă, fetele au decis ca Dediș să părăsească show-ul matrimonial. Vestea l-a luat prin surprindere pe tânărul care nu se aștepta la o astfel de alegere din partea lor. Și-a exprima dorința de a rămâne în casă, dar efortul său a fost în zadar.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 10 aprilie 2024. Laura și Dediș au rămas singuri în jacuzzi. Ce și-au spus

La scurt timp de la anunțul că a fost eliminat din emisiune, Dediș a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale pentru toți cei care i-au fost alături. Mai mult, acesta s-a filmat într-o ipostază adorabilă alături de doamna Ioana, femeia care l-a încurajat să participe la Mireasa.

Mesajul lui Dediș după ce a părăsit casa Mireasa sezonul 9

Odată cu vestea că nu mai rămâne în casa sezonului 9 Mireasa, Dediș și-a reluat activitatea din mediul online. Recent, tânărul a publicat o imagine pe contul de Instagram alături de un mesaj neașteptat pentru susținătorii lui.

„Mulțumesc din toată inima pentru toată susținerea, pentru toate mesajele și gândurile frumoase pe care mi le ați transmis. ❤️”, a scris el în dreptul unui colaj de poze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult, concurentul sezonului 9 Mireasa a mai publicat și un InstaStory prin care a comentat eliminarea lui.

„Salutare! Aici al vostru Dediș, care după cum bine știți a părăsit casa Mireasa. Atât s-a putut, am stat și eu trei luni. A fost foarte frumos, a fost o experiență minunată în care am întâlnit oameni faini. Nu regret nimic, asta este! Viața merge mai departe, vă mulțumesc celor care m-ați susținut în toată această călătorie a mea!”, a dezvăluit tânărul.

Citește și: Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Albert, nervos pe Dediș: „Ai glume cu mine?”. Care a fost motivul

Dediș a mai distribuit și un videoclip în timp ce se afla în drum spre casă alături de doamna Ioana. Femeia a fost surprinsă cu zâmbetul pe buze și încântată de faptul că se întoarce acasă.

„Mergem acasă! Vă iubesc! Uite așa dau pupici la toți!”, a spus doamna Ioana în filmulețul nepotului ei.

Postările lui Dediș au generat și câteva reacții din partea prietenilor virtuali. Tânărul a fost felicitat pentru întregul parcurs în casa Mireasa sezonul 9.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care a revenit cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Mireasa sezonul 9, 12 aprilie 2024. Fetele au eliminat azi un băiat. Cine pleacă acum acasă... Mireasa, sezonul 8. Sergiu și Madi, prima apariție împreună după ce au depus actele de divorț. Ce mesaj cu subînțeles au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x