Antena Căutare

Mireasa sezonul 9,30 mai 2024.Antonia, furioasă pentru felul în care Liviu a câștigat task-ul Cabinei Telefonice. Ce s-a întâmplat

În urma task-ului Cabina Telefonică, câștigătorul a fost desemnat Liviu, iar acest lucru a dezamăgit-o pe Antonia pentru că I s-a părut nedrept.

colaj mireasa simona, antonia, liviu, cristian Galerie
În urma task-ului Cabina Telefonică, câștigătorul a fost desemnat Liviu, iar acest lucru a dezamăgit-o pe Antonia pentru că I s-a părut nedrept. | A1

La ora 06:25, mai rămăseseră în cabină doar Antonia, Liviu și Cristian.

La ora 07:38 task-ul a sfârșit după ce Antonia a ieșit din cabină la 07:37 și Cristian a urmat-o. Cuplul format din Cristian și Antonia a fost dezamăgit pentru că nu s-au dat și imaginile când Liviu a pus piciorul jos atunci când s-a dezachilibrat.

Antonia complet revoltată pentru că Liviu a încălcat regulamentul

Antonia a adresat cuvinte urâte și la adresa trust-ului emisiunii, spunând că Liviu și Delia sunt favorizați și că ei vor fi cuplul câștigător al sezonului.

Antonia a fost extrem de revoltată în legătură cu task-ul Cabinei Telefonice, spunând că Liviu nu a respectat până la capăt task-ul.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 30 mai 2024. Adriana și Maria, conflict care a dus-o pe Adriana la capătul răbdării. "E lipsă de respect"

Cristian a încercat să o calmeze, dar Antonia era foarte nervoasă și a început să plângă. Cristian și el spunea că nu i se pare corect că a câștigat Liviu și nu vrea să mai doarmă cu el în cameră.

Antonia era extrem de supărată pentru că Liviu a încălcat regulamentul și părea că acest lucru a fost trecut cu vederea de echipa Mireasa.

“Nu e ăla momentul. Să câștige Liviu și Delia, că asta vreți de fapt”, a zis Antonia.

“Hai mă lăsați-mă cu vrăjeala asta”, a zis Cristian.

“L-am văzut când a pus piciorul!”, a strigat Antonia.

“Hai mă că eu nu mai stau! Îmi fac bagajul și plec. Gata. Stai liniștit că nu știu dacă ai câștigat. Eu nu mai joc nimic”, a mai spus Cristian.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 30 mai 2024. Cine a câștigat task-ul Cabinei Telefonice

“A pus talpa pe jos, frate! Că l-am văzut! Nu sunt chioară. (…) Toți au avantaje, pe mine mă sună proasta aia. Foarte corect!”, a mai adăugat Antonia.

În timpul emisiei live, Simona a zis că e revoltată pentru felul în care Antonia a vorbit despre emisiune.

“Acolo în spate sunt o armată de oameni care au luat frame cu frame. Te-ai gândit vreo clipă? Nu, pentru că în mintea ta, noi toți, ne-am adunat toți aici în Buftea să îi scoatem pe ei câștigători. Pe bune? Că tu chiar crezi chestiile astea și asta e nasol pentru că tu de fapt te alimentezi pe tine. Tu îl alimentezi pe omul de lângă tine. Tu ești propriul tău dușman. Tu nu ai dușmani aici”, i-a transmis Simona, fiind foarte revoltată.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 30 mai 2024. Antonia, telefon-surpriză de la fosta iubită a lui Cristian, Maria Lungu, în timpul task-ului

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 9, 30 mai 2024. Adriana și Maria, conflict care a dus-o pe Adriana la capătul răbdării. "E lipsă de... Mireasa sezon 9, 31 mai 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Adriana și Albert...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 2 iulie 2024. Delia și Liviu au împlinit trei luni de relație! Doamna Viorica le-a oferit un moment emoționant
Mireasa sezonul 9, 2 iulie 2024. Delia și Liviu au împlinit trei luni de relație! Doamna Viorica le-a oferit un moment emoționant Marti, 02.07.2024, 16:57
Citește și
x