Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 30 mai 2024. Cine a câștigat task-ul Cabinei Telefonice

În ediția live de ieri de Mireasa, Simona Gherghe a vorbit despre task-ul cabinei telefonice, care oferă ca premiu persoanei căștigătoare o noapte la hotel cu partenerul de cuplu.

colaj mireasa Galerie
Antonia le-a zis că ea e sigură că Delia și Liviu vor câștiga competiția. Cristian spunea că s-a a obosit și l-a rugat pe Liviu să renunțe, dar el a zis că nu e ziua lui de fapte bune. | A1

Cuplurile sunt invitate să ia parte la cel mai greu task de până acum.

Iată ce indicații le-a oferit prezentatoarea TV înainte ca task-ul să înceapă aseară, după Capriciile Iubirii.

Ce indicații le-a dat Simona Gherghe înainte de începerea task-ului Cabinei Telefonice

„Peste câteva ore, în această noapte, va fi task-ul cabinei telefonice! Sper că v-ați odihnit bine azi-noapte. Sper că o să mâncați suficient de bine, dar nu suficient de mult. Contează foare mult cine intră primul pentru că cine apucă să intre are șanse mari să și termine task-ul. Acesta este primul pas!

Cine a câștigat task-ul Cabinei Telefonice

Edițiile anterioare au fost extraordinar de lungi, recordul cred că a fost de 12 ore și ceva, a început pe la 11 noaptea și s-a terminat la 9 dimineața. (...)

Este cel mai mare premiu de până acum pe care puteți să îl câștigați: o noapte la hotel la munte fără camere, doar persoana câștigătoare cu partenerul. Dacă o să câștige Adriana, poate să invite și ea pe cineva, dar vă dați seama.

De această dată avem o noutate: în cabină o să mai existe și un telefon care va suna din când în când. Telefonul poate să aducă atuuri sau chiar convorbiri, apeluri. O să vedeți în ce fel vă poate ajuta sau, dimpotrivă, vă poate tulbura treaba asta.

O să vi se spună, există un algoritm și o ordine în care puteți să răspundeți. Nu sună telefonul și răspundeți toți. Este cel mai greu task din tot sezonul, nu este de un task de anduranță fizică, ci este de anduranță psihică pentru că trebuie să rezistați atâtea ore. Drept dovadă, înafară de ultimul sezon și încă unul a fost câștigat de fete. Cam 10-12 persoane intră, este foarte dificil, dar și premiul este pe măsură” a povestit prezentatoarea TV.

Cine a câștigat task-ul Cabinei Telefonice

După ce la ora 06: 25 au mai rămas în cabină doar Antonia, Liviu și Cristian, tensiunea a început să crească.

Delia dădea târcoale și o atenționa pe Antonia că nu ține mâinile cum trebuie și că se sprijină de cabină, dorindu-și ca ea să fie descalificată.

Antonia le-a zis că ea e sigură că Delia și Liviu vor câștiga competiția. Cristian spunea că s-a a obosit și l-a rugat pe Liviu să renunțe, dar el a zis că nu e ziua lui de fapte bune.

Antonia spune că ei deja le au pe toate în emisiune și că ei oricum aveau șansa să meargă la hotel împreună și când se vor logodi.

Ceea ce voia să spună Antonia era că ea nu se va logodi cu Cristian și nu vor avea parte de o altă noapte la hotel.

Antonia, Liviu și Cristian stăteau de câteva ore cu mâinile la ceafă. Toți trei au fost de-acord să crească gradul de dificultate și atunci au fost rugați să stea cu mâinile în sus și într-un picior.

Liviu a pus ambele picioare jos și s-a sprijinit în Cristian, iar Antonia a început să țipe că nu e corect că a pus piciorul jos.

La 07.37 Antonia a ieșit din cabină, dar înainte de asta Cristian pusese și el piciorul pe jos. Apoi a ieșit și Cristian.

Liviu a fost cel care a câștigat task-ul Cabinei Telefonice și a intrat în posesia marelui premiu. El și Delia au parte de o noapte la hotel fără camerele de filmat după ei.

Mireasa sezonul 9, 30 mai. Task-ul cabinei telefonice. Cum s-au descurcat concurenții sezonului 9... Mireasa sezonul 9, 30 mai 2024. Adriana și Maria, conflict care a dus-o pe Adriana la capătul răbdării. "E lipsă de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x