Antena Căutare

Miruna din sezonul 6 Mireasa, acuzații dure la adresa lui Roberto din sezonul 7. Ce a scos la iveală despre fostul concurent

Miruna, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, și Roberto din sezonul 7 și-au adresat cuvinte grele în mediul online. Iată de la ce a pornit conflictul dintre cei doi.

Colaj cu Miruna din sezonul 6 Mireasa și Roberto și sezonul 7 Mireasa în ipostaze diferite Galerie
Miruna, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, și Roberto din sezonul 7 și-au adresat cuvinte grele în mediul online | Antena 1

Miruna din sezonul 6 Mireasa a luat pe toată lumea prin surprindere cu replicile sale dure la adresa unui concurent din sezonul 7 al show-ului matrimonial. Mai mult, tânăra a scos la iveală detalii neașteptate despre el.

Roberto ar fi transmis un mesaj în mediul online prin care lămurește situația dintre el și fosta soția a lui Cosmin. Se pare că cearta dintre ei ar fi pornit de la faptul că Miruna l-ar fi „atacat” pe tânăr, spunând despre el lucruri false.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Ce a făcut Roberto la scurt timp de la eliminarea din competiție. Cu ce alt fost concurent s-a întâlnit

„Domnișoara Miruna chiar nu știe cum să se mai certe. Văd că mă ataci cu replici de pe grupuri și tot felul de prostii care nu sunt adevărate! Eu câștigam bani și când eram în emisiune, dacă ești atât de curioasă. Te-am întrebat dacă stai în București, iar asta înseamnă că m-am dat la tine? Stai liniștită, de tine nu mă îndrăgosteam atât de ușor, nu am cum să mă îndrăgostesc de o femeie care stă cu unul și doarme cu altul. Termină, las-o așa și gata că nu vrea nimeni să ajungă vedetă sau cel puțin să mă cert în online cu o persoană pe care nu o cunosc. P.S vezi de pe ce grupuri mai iei replici”, a fost mesajul transmis de fostul concurent din sezonul 7 Mireasa.

Miruna din sezonul 6 Mireasa, acuzații neașteptate la adresa lui Roberto

Miruna din sezonul 6 al show-ului matrimonial nu a rămas indiferentă situației. Astfel, tânăra s-a decis să facă o postare specială despre subiectul controversat pe contul de Instagram.

Fosta soție a lui Cosmin nu s-a mai putut abține și a răbufnit în mediul online. În plus, aceasta a venit cu acuzații dure la adresa lui Roberto. Fosta concurentă Mireasa i-a adresat tânărului o serie de cuvinte neașteptate, de față cu susținătorii de pe rețelele sociale.

”Este ultima postare cu care îmi mai consum timpul și energia referitor la acest Roberto. Îmi place de acest individ că știe cu cine dormeam eu când eram cu altcineva. S-a uitat la multe telenovele, cred. Ciudat este că știe viața altora, dar dacă are sau nu un copil cu fosta iubită nu știe. Măi mămicule, rezolvă-ți situațiile din viața ta și baftă la tap tap pe TikTok. Și apropo: cu plăcere că apari pe YouTube datorită mie”, a fost reacția dură a Mirunei de pe Instagram.

Pe cine a susținut Miruna din sezonul 6 Mireasa în sezonul 7

Miruna din sezonul 6 Mireasa a avut un cuplu preferat în Marea Finală a sezonului 7. Fosta soție a lui Cosmin nu a stat prea mult pe gânduri și i-a rugat pe internauți să-i voteze pe Vlad și Cătălina la 1272.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Miruna, după divorțul de Cosmin: „Liniștea vindecă orice!”

De altfel, tânăra a transmis și un mesaj despre cei doi. Se pare că aceștia au reușit să-i atragă atenția fostei concurente din sezonul 6.

„Îi ador”, a scris ea.

Giovana de la Mireasa, portretul emoționant de familie, de ziua ei de naștere. Cât de frumoasă a crescut micuța ei și a ... Mireasa, sezonul 3. Maria Roman, imagini înduioșătoare cu burtica de gravidă. Tânăra urmează să nască un băiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x