Antena Căutare

Ionuț, devastat de scandalul iscat în casa "Mireasa"! Iubitul Petronelei, în pragul unui atac de panică!

Momente grele pentru Ionuţ în Casa "Mireasa"! Concurentul a fost devastat şi oscilează între argumentele Andradei şi cele ale Petronelei!

În urma scandalului de ieri, Ionuț nu și-a mai putut găsi liniștea. În vreme ce se plângeau râuri de lacrimi, o mare dezamăgire se prefigura și pe chipul lui Ionuț.

Consumul psihic și emoțional nu a rămas fără urme, iar pentru a evita complicații a fost nevoie și de intervenția echipei medicale.

Starea generală de rău părea să mai treacă doar în prezența Andradei, cea care își susținea în continuare punctul de vedere.

Raluca, surprinsă în flagrant! La un pas de a deveni cel mai controversat personaj din Casa "Mireasa". Să fi fost totul o glumă?​

Mintea lui Ionuț căuta răspunsuri pentru a liniști apele casei, însă tot în prezența Petronelei avea să se mai liniștească.

Prins la mijloc în această poveste, Ionuț părea la capătul puterilor și al răbdării.

Pentru mai multe detalii, urmăriți întregul material de mai sus!

Raluca, surprinsă în flagrant! La un pas de a deveni cel mai controversat personaj din Casa "Mireasa". Să fi f... Gelozia și nehotărârea, inamici ai iubirii! Andreia și Florin, parteneri de vot sau de viață? În dragoste, indecizia cos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x