Antena Căutare

Noi tensiuni între Armando Rădulescu și Andra Nicolin! Viața bate filmul, în casa "Mireasa"

După ce ieri, între Andra și Armando au apărut divergențe în urma testului la care a fost supusă tânăra, astăzi discuțiile între cei doi au continuat. Care au fost motivele de această dată?

Cum a evoluat situația între cei doi, dar și ce discuții au avut loc între cei doi, vedeți accesând clipul video de mai sus, prezentat în cadrul emisiunii Mireasa.

Andra Nicolin este vegetariană, a venit în casa Mireasa din Craiova și are 33 de ani. Întrucât este pasionată de gastronomie, își dorește să deschidă un restaurant în orașul său. Andra rămâne cu zâmbetul pe buze în majoritatea situațiilor, încercând să își păstreze optimismul indiferent de împrejurări.

A picat testul! Armando Rădulescu s-a despărțit de Andra Nicolin: "Părinții mei au avut dreptate!"

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

A picat testul! Armando Rădulescu s-a despărțit de Andra Nicolin: "Părinții mei au avut dreptate!"... Armando și Andra, un cuplu despre care se vorbește la trecut? Concurenții de la "Mireasa" împart durerea la do...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x