Antena Căutare

Primul bebeluș în casa Mireasa! Tata David și mama Cătălina sunt în culmea fericirii

Care sunt de fapt planurile lui David și ale Cătălinei?

Primul bebeluș în casa Mireasa
David și Cătălina au primit ce și-au dorit, un bebeluș, iar acum își fac planuri pentru botez. Iată cum s-au distrat cei doi concurenți din casa Mireasa. | Antena 1

David și Cătălina au primit ce și-au dorit, un bebeluș, iar acum își fac planuri pentru botez. Iată cum s-au distrat cei doi concurenți din casa Mireasa.

David este pionul principal în casa Mireasa. În urma declarațiilor sale, Cătălina și Andra au ajuns să se certe, iar concurentul și-a arătat adevăratele sentimente față de Cătălina. S-a răzbunat pe Andra atunci când a spus că vrea să o cunoască, dar adevăratele lui sentimente sunt pentru Cătălina.

Citește și: Votează-ți online favoriții de la Mireasa. Iată unde și cum poți îți poți ajuta concurenții favoriți

Jocurile lui David au scos multe la iveală, dar atitudinea lui și faptul că mereu are ceva de comentat, îi supără pe unii dintre concurenți, de exemplu pe Daiana. Acesta a spus despre tânără că este o femeie de o noapte și nimic mai mult, iar de aici și până la o discuție aprinsă nu a mai fost decât un pas.

Află mai multe din materialul video de mai jos:

Cătălin de la Mireasă, mărturisiri sfâșietoare după plecare lui Nicole. Ce a făcut imediat după plecarea iubitei... Ștefania și Mihai de la Mireasa, primele probleme în relație. Ce i-a reproșat fata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x