Antena Căutare

Spiritele s-au încins în casa "Mireasa". Radu și David, nervi și cuvinte grele. Care este motivul disputei | Video

Radu și David, cei doi concurenți din casa "Mireasa", s-au luat la ceartă, din nou. Tinerii și-au aruncat vorbe grele unul celuilalt, iar spiritele s-au încins în toată casa.

Între Radu și David, cei doi concurenți din casa "Mireasa", a izbucnit un conflict, încă de ieri. Mărul discordiei ar fi fost prietenii, din afara competiție.

Destăinuri sincere între Claudia și Ionuț. Tânărul are o țintă precisă. Pe cine intenționează să cucerească | Video

Radu s-a simțit jignit de vorbele lui David, care spunea că afară are prieteni de calitate, nu ca cei aflați în concurs.

David și Radu își aruncă replici acide

Radu si David au avut parte de o discuție aprinsă. Totul a pornit de la dorința tinerilor de a o cuceri pe Mădălina. Rivalitatea dintre cei doi s-a desfășurat pe fondul unor replici acide, aruncate de ambele părți.

Radu s-a simțit atacat de David. Tânărul susține că vrea să ajungă la inima Mădălinei.

David și Radu, discuții aprinse

"Mi-a plăcut de Mădălina de la început, și oarecum simt că Radu nu o merită pe Mădălina, dar totuși are șanse cu ea pentru ca există atracție fizică între ei doi", spunea David.

citește și: S-au întâlnit și mai vor. Cătălina și Cătălin, de la "Mireasa", conexiune perfectă. "M-am pierdut în ochii ei"

Pe de cealaltă parte, Radu este convins că David a recurs la atac pentru că vede un rival în el. Discuția dintre tineri a degenerat și s-a transformat repede în conflict. Cei doi și-au aruncat vorbe jignitoare unul la adresa celuilalt.

"Am prieteni, oameni de calitate, nu ca voi." a spus David, acuzat de Radu că nu ar avea niciun prieten.

"Mă deranjează că aruncă cu vorbe fără să le gândească puțin", declara Radu, referindu-se la afirmația lui David.

citește și: Andreea și David, întâlnire eșuată, în casa "Mireasa": "Nu avem nimic în comun" | Video

Pornind de la afirmația lui David a fost puțin până când conflictul a izbucnit, între băieți.

Vedeți cum a decurs tot și ce sfat le-a dat Simona Gherghe, tinerilor concurenți. Accesați clipul video de mai sus, difuzat la Mireasa.

Cătălin, surprins de vorbele Andreei. Cu ce i-a atras atenția mezina din casa "Mireasa" tânărului concurent. &... Tensiuni între mamele din casa "Mireasa". Doamna Mia, foc și pară." Nu recunosc nimic" | Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x