Antena Căutare

Răsturnare de situația în casa Mireasa! Raluca, dezvăluire neașteptată pentru Armando

Situație neașteptată în casa Mireasă, de la Antena 1! La scurt timp după plecarea Andrei, Armando pare că are planuri mari! Una dintre concurente a pus deja ochii pe el.

Încet, dar sigur, Raluca face primii pași spre inima lui Armando. Fostul iubit al Andrei este pregătit de o nouă relație?

În ultima noapte petrecută în casa Mireasă, Andra a încercat din răsputeri să-l convingă pe Armando de sentimentele sale.

citește și: Decizia uluitoare luată de Armando, după plecarea Andrei din casa Mireasa! „Nu regret nimic”

„Ești cel mai frumos om din viața mea. Înțelegi că nu aveam nici o șansă să nu mă îndrăgostesc de tine? Înțelegi că tu ești răspunsul la multe chestii?”, i-a dezvăluit Andra.

Răsturnare de situația în casa Mireasa! Raluca, dezvăluire neașteptată pentru Armando

Raluca și Armando din casa Mireasa, de la Antena 1

Raluca și Armando din casa Mireasa, de la Antena 1

Totuși, după ce aceasta a părăsit casa Mireasa, Armando a dezvăluit că nu are încredere deplină în vorbele Andrei și că nu regretă faptul că aceasta a părăsit competiția. Mai mult decât atât, concurentul a dezvăluit faptul că va încerca să cunoască mai bine fetele din competiție.

Nu a durat mult și Raluca a făcut primii pali către inima lui Armando! Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Mireasa ca să afli mai multe detalii!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Decizia uluitoare luată de Armando, după plecarea Andrei din casa Mireasa! „Nu regret nimic”... Un nou război în casa Mireasa? Apariția Andradei scoate la iveală detalii neștiute despre Petronela...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x