S-au dat cărțile pe față, după finala Mireasa! Ina este asaltată cu mesaje. A făcut totul public: „Mi-e greu fără să vă văd”

Ina și Ciprian, „cuplul matur” din casa Mireasa nu au reușit să câștige marele premiu și, spre surpriza multora, au ales să nu se căsătorească. Însă cea mai mare supriză a venit abia după ce au părăsit competiția.

S-au dat cărțile pe față, după finala Mireasa! Ina este asaltată cu mesaje. A făcut totul public: „Mi-e greu fără să vă văd”

Ina a intrat cu un singur gând în casa Mireasa: să îl cucerească pe Ciprian. Nu i-a fost deloc greu, după doar câteva zile, erau de nedespărțit. Au fost cel mai stabil cuplu din casă sau, așa cum spuneau ceilalți concurenți, „cel mai matur cuplu”.

Însă votul publicului nu i-a plasat pe prima poziție a preferințelor. Cu toate că mulți se așteptau ca Ina și Ciprian să se căsătorească în finala Mireasa, în ciuda rezultatului, concurenții nu au făcut acest pas.

După ce a părăsit casa Mireasa, Ina a postat pe Instagram o captură cu unul dintre cele mai emoționante momente trăite de ea în casa Mireasa - „Ședința cu părinții”. Mai mult, ea a adăugat și două capturi de ecran cu câteva dintre mesajele de încurajare pe care le-a primit de la fanii emisiunii.

„OM frumos, sper să realizezi că ești o persoană minunată și doar pentru tine m-am uitat la emisiune. Am trăit din plin toate stările tale și te apreciez enorm. Sper să fii iubită așa cum meriți”, „Mi-e greu fără să vă văd”, au fost câteva dintre mesajele primite de Alina Pană (Ina).

Andra și Armando, marii câștigători ai primului sezon Mireasa

Emoţiile şi-au spus cuvântul ieri în platoul Mireasa! După patru luni de competiţie acerbă şi de trăiri intense, îndrăgitul reality show matrimonial a ajuns la final!

Sâmbătă, 11 iulie, Andra şi Armando au fost desemnaţi de către public drept câştigătorii acestui sezon şi ai marelui premiu în valoare de 40.000 de Euro.

Caravan Mireasa, în căutarea iubirii

Încă de la începutul săptămânii, caravana Mireasa a pornit într-un tur de forţă în întreaga ţară, în căutarea noilor concurenţi pentru cel de-al doilea sezon al îndrăgitului reality show matrimonial. Astfel, toate mamele hotărâte, cu băieţi care îşi caută aleasa şi fete gata să spună <<DA>> se pot înscrie la casting pe adresa casting.a1.ro sau la numărul de telefon 0758244659.

Ultimele știri